Sport

Antrenorul de conjunctură al Universității Craiova a găsit explicația pentru eșec: “Botoșani este o echipă montată”

Ionuţ Stancu, secundul lui Eugen Neagoe, a explicat de ce Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Botoşani, scor 0-1, în etapa a 22-a din SuperLiga.
21.01.2023 | 23:05
Antrenorul de conjunctura al Universitatii Craiova a gasit explicatia pentru esec Botosani este o echipa montata
Ce a spus Ionuţ Stancu, secundul lui Eugen Neagoe, după FC Botoşani - U Craiova 1-0 (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a fost marele absent la FC Botoşani – Universitatea Craiova 1-0, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, după ce noul antrenor al oltenilor nu şi-a încheiat toate conturile cu U Cluj. În aceste condiţii, formaţia din Bănie a fost condusă de pe bancă de Ionuţ Stancu.

Cum a reacţionat Ionuţ Stancu după FC Botoşani – Universitatea Craiova 1-0

Ionuţ Stancu, secundul lui Eugen Neagoe, a explicat motivul pentru care Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Botoşani. Acesta a susţinut că adversarii sunt mereu mai montaţi atunci când joacă pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

“A fost greu să revenim pe parcurs. Mereu Botoşani este o echipă montată în jocurile de acasă şi toate jocurile nu au fost uşoare. Încercăm să pregătim totul cât mai bine. Noi avem jucători foarte valoroşi în lot, suntem o echipă puternică şi putem învinge orice adversar”, a declarat Ionuţ Stancu.

Universitatea Craiova ocupă locul 5, după 22 de etape, la egalitate de puncte cu FCSB, care are un meci mai puţin disputat. “Roş-albaştrii” vor întâlni duminică, de la ora 20:45, pe Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Oficialii Universităţii Craiova, război cu U Cluj înaintea meciului cu FC Botoşani

Înaintea meciului cu FC Botoşani, oficialii Universităţii Craiova au pornit un război al comunicatelor cu U Cluj. Oltenii l-au acuzat pe primarul Emil Boc că şi-a dorit să-l pedepsească pe Eugen Neagoe, după ce acesta a plecat de la formaţia ardeleană.

“Nu vă îngrijorați de lipsa domnului Eugen Neagoe de pe banca echipei la meciul cu FC Botoșani pentru că știam acest lucru încă de acum câteva săptămâni, din momentul în care am aflat că domnul Boc și-a pus ambiția în „a-l pedepsi” pe actualul antrenor al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Ca atare, ne-am luat toate măsurile de precauție astfel încât această lipsă să nu ne afecteze. Nu avem nimic a reproșa Universității Cluj! Știm că aceasta a fost o decizie politică în care conducerea executivă a echipei fanion a Clujului nu a avut un cuvânt de spus”, a fost o parte din mesajul transmis de Universitatea Craiova.

La scurt timp de la comunicatul postat de Universitatea Craiova, oficialii lui U Cluj au venit cu un răspuns. Ardelenii au acuzat formaţia din Bănie că vrea să pună presiune pe comisiile Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

“FC Universitatea Cluj respinge tentativa Universității Craiova de politizare a cazului antrenorului Eugen Neagoe, de fapt doar o jalnică perdea de fum aruncată în ochii suporterilor craioveni pentru a le ascunde adevărul. Clubul din Craiova încearcă, în același timp, să pună presiune pe comisiile Federației Române de Fotbal care judecă dosarul lui Eugen Neagoe”, a fost răspunsul ardelenilor.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt!

ADVERTISEMENT
Tags: