Sport

Șefii lui Dinamo, nemulțumiți după ratarea promovării directe: „Jucătorii erau concentrați în altă parte”

Dinamo a pierdut fără drept de apel la Iași, scor 1-4, și a ratat promovarea directă în Liga 1. Șefii „câinilor” și-au exprimat nemulțumirile la final.
21.05.2023 | 18:00
Sefii lui Dinamo nemultumiti dupa ratarea promovarii directe Jucatorii erau concentrati in alta parte
Șefii lui Dinamo, nemulțumiți după ratarea promovării directe: „Am arătat ca o echipă care nu merita în Liga 1”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a ratat obiectivul din final de sezon. Deși porneau cu prima șansă în fața liderului Poli Iași, echipă promoată matematic înaintea ultimei etape, roș-albii au pierdut drastic, scor 1-4. Corboborat cu victoria Oțelului contra Unirii Dej, scor 1-0, echipa lui Ovidiu Burcă trebuie să se mulțumească doar cu locul de baraj, acolo unde va da piept cu FC Argeș.

Șefii lui Dinamo au luat foc după 1-4 cu Poli Iași: „Am arătat ca o echipă care nu merita în Liga 1”

Conducerea lui Dinamo e nemulțumită de modul în care fotbaliștii lui Ovidiu Burcă au terminat Liga 2 Casa Pariurilor. Chiar dacă la finalul eșecului cu Poli Iași, scor 1-4, Andrei Nicolescu a mers la jucători și i-a încurajat, președintele „câinilor” nu s-a ferit de cuvinte la declarații.

ADVERTISEMENT

„Noi am venit încrezători în forțele noastre, pentru că veneam după două meciuri în care am arătat bine. Dar se pare că nu suntem pregătiți să exprimăm această calitate pe o perioadă îndelungată.

Nu am făcut un meci bun! A fost unul modest. Am arătat ca o echipă care nu merită să fie în prima ligă. Se întâmplă să fie și zile de genul acesta. Nici nu știu care e explicația. E foarte greu de explicat.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, lupta continuă. Încercăm să fim mai pregătiți în lupta următoare pentru evenimente pe care nu le-am lua în considerare, cum a fost cel de la începutul meciului (n.r- gafa lui Filip Dujmovic, care a dus la golul de 1-0). Mental, jucătorii erau concentrați în altă parte. Și ăsta a fost rezultatul.

Acum trebuie să ne păstrăm echilibrul. Eu încerc să păstrez grupul unit, grupul a dus Dinamo în acest moment. Credeam că ne vom califica azi, că vom face un meci bun. Dar și dacă am fi câștigat, tot nu era de ajuns, a declarat Andrei Nicolescu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Probleme de lot înaintea barajului

Dinamo mai are o șansă să promoveze, dacă se impune în barajul cu FC Argeș programat în dublă manșă pe 27 mai și 3 iunie. Misiunea „câinilor” va fi însă una infernală.

Nu doar că vor trebui să bată o echipă dintr-un eșalon superior, dar se confruntă cu grave probleme medicale. În înfrângerea de la Iași, scor 1-4, cu Poli, Dinamo i-a pierdut și pe Patriche, Bani și Bena, toți trei accidentați.

ADVERTISEMENT

„Toate accidentările sunt grave. Asta ne îngrijorează pentru baraj. Dar Dinamo va lupta până la capăt. Dinamo are șansele ei”, a adăugat președintele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT
Tags: