News

Șeful campaniei PNL: „Ne batem cu toți, inclusiv cu PSD. Mai ales cu PSD la alegerile locale”

Șeful campaniei PNL la alegerile locale pornește războiul cu PSD. „Vom candida separat, cu excepția Bucureștiului”, spune Florin Roman
27.03.2024 | 11:38
Seful campaniei PNL Ne batem cu toti inclusiv cu PSD Mai ales cu PSD la alegerile locale
mergem peste tot separat cu excepția Bucureștiului și a municipiilor reședință de județ unde sunt primari USR în funcție
ADVERTISEMENT

Florin Roman, deputatul PNL însărcinat cu coordonarea campaniei pentru alegerile locale la nivel national, le-a transmis liberalilor că vor candida separat, cu excepția Capitalei și a orașelor unde primarii USR se află în funcție. „Deci ne batem cu toți inclusiv cu PSD. Sau mai ales cu PSD spun eu, la alegerile locale”, a spus Roman.

„Deci ne batem cu toți, inclusiv cu PSD!”

Florin Roman, deputat PNL care coordonează la nivel national campania pentru alegerile locale, le-a transmis liberalilor că se va merge pe candidați separați, cu excepția Bucureștiului și a municipiilor reședință de județ unde sunt primari USR în funcție. „Deci ne batem cu toți inclusiv cu PSD! Sau mai ales cu PSD spun eu, la alegerile locale!”, se arată în mesajul lui Roman.

ADVERTISEMENT

„Primul mesaj către liberali este ca mergem peste tot separat cu excepția Bucureștiului și a municipiilor reședință de județ unde sunt primari USR în funcție. Deci ne batem cu toți inclusiv cu PSD! Sau mai ales cu PSD spun eu, la alegerile locale!”,  a scris deputatul liberal pe contul său Facebook.

El a precizat că, în urma ședinței Biroului Politic al PNL, a fost numit coordinator de campanie pentru alegerile locale la nivel national, alături de alți doi liberali originari din județul Alba. Roman a mai spus că Rareș Bogdan a fost numit coordonator pentru alegerile europarlamentare iar pentru coordonarea alegerilor prezidențiale a fost desemnat Dan Motreanu.

ADVERTISEMENT

„Am fost desemnat azi de Biroul Politic National al PNL sa coordonez la nivel national alegerile locale, alături de alți doi liberali cu origini din Alba. Rareș Bogdan coordonează alegerile europarlamentare, iar Dan Motreanu, coordonează alegerile prezidențiale”, spune Florin Roman.

„Au mai luat primari, și tot am câștigat”

Deputatul liberal le-a cerut colegilor să se mobilizeze pentru câștigarea alegerilor și pentru victoria PNL. „Au mai luat primari liberali și pe vremea lui Ponta și tot am câștigat alegerile prezidențiale! Așadar curaj, mobilizare, candidați valoroși și victoria va fi a noastră! Mulțumesc colegilor liberali din țară pentru încredere!Cu bunul Dumnezeu înainte și cu PNL pentru o Românie europeană puternică!, spune Roman.

ADVERTISEMENT

Tensiuni între București și teritoriu

Mesajul lui Florin Roman este încă un episod al tensiunilor dintre vârful PNL și organizațiile din teritoriu. Marți, în urma ședinței Biroului Politic al liberalilor, președintele PNL Timiș, Alin Nica, a fost înlăturat din funcție, după ce s-a opus alianței cu PSD și candidatului social-democrat Alfred Simonis la conducerea Consiliului Județean.

Ludovic Orban: „Ciucă și Ciolacu, slugile PSD”

Într-o postare, demiterea lui Alin Nica a fost calificată de Ludovic Orban drept o „incredibilă probă de slugărnicie”. Orban a spus că PNL nu mai este altceva decât un executant al PSD și că Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu sunt „slugile” social-democraților.

ADVERTISEMENT

„Incredibilă probă de slugărnicie! Conducerea PNL a ajuns să acționeze la comanda PSD ca un pluton de execuție a liberalilor cu performanțe pentru a face loc liderilor PSD. Cazul de la Timiș, în care a fost executat președintele CJ Timiș, Alin Nica, pentru a fi impus candidat locotenentul lui Ciolacu, Simonis pe numele lui, arată clar că Ciucă&Co nu sunt altceva decât slugile PSD. Orice votant liberal poate înțelege limpede că dacă mai votează cu PNL, de fapt votează cu PSD”, a scris Ludovic Orban.

 

ADVERTISEMENT