Sport

Șeicii de la Manchester City fac totul pentru trofeul Champions League. Jucătorii au promis un bonus uriaș

Vești extraordinare pentru jucătorii lui Manchester City înaintea finalei Ligii Campionilor. Șeicii le-au promis o primă fabuloasă pentru câștigarea trofeului.
28.05.2021 | 15:30
Seicii de la Manchester City fac totul pentru trofeul Champions League Jucatorii au promis un bonus urias
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 29 mai, pe „Estadio do Dragao” din Porto, Manchester City se va duela cu rivala Chelsea în prima finală a Ligii Campionilor din istoria clubului. Și pentru că misiunea nu va fi deloc ușoară, șeicii au pus la bătaie o primă fabuloasă.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, pentru cucerirea mult-râvnitului trofeu, fiecare jucător va încasa cel puțin un milion de lire sterline, în funcție de sumele stipulate în contract pentru o asemenea performanță.

ADVERTISEMENT

Nici Roman Abramovici nu se uită la bani când vine vorba de cea mai importantă competiție intercluburi. Concret, un succes în ultimul act le-ar asigura elevilor lui Thomas Tuchel bonusuri în valoare totală de 12 milioane de lire sterline.

Jucătorii lui Manchester City, motivați suplimentar înaintea finalei Champions League. Șeicii le-au promis un bonus fabulos

Sunt pregătiți, eu știu cât de buni sunt, toți, nu mă voi răzgândi pentru una sau două sesiuni de antrenament, ca și cum ar mai trebui să mă convingă pe mine.

ADVERTISEMENT

Îi știu pe cei mai mulți dintre ei de foarte mulți ani, am o idee, va exista cu siguranță un prim unsprezece, încă nu l-am alcătuit”, a declarat Pep Guardiola dând, totodată, asigurări că elevii săi vor intra în teren cu „o dorință imensă” de a cuceri trofeul Ligii Campionilor.

Nu m-am gândit niciodată la începutul sezonului că acesta este sezonul în care vom ajunge în finală. Nu am abordat niciodată această competiție în acest fel, încă de când am început la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Suntem echipe destul de asemănătoare cu cele care eram în trecut și când am fost eliminate. Marjele sunt mici, de atunci când totul a căzut peste noi în urmă cu câțiva ani nu s-au schimbat prea multe.

Suntem destul de mulțumiți că am ajuns în finală, dar știm că dacă nu vom avea o dorință imensă de a o câștiga, o dorință imensă de a ști ce trebuie să facem pentru asta, atunci nu va fi posibil să câștigăm acest meci și să câștigăm Liga Campionilor”, a adăugat legendarul tehnician spaniol, aflat la prima sa finală fără Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Câți spectatori vor fi prezenți pe arena din Porto. Anunțul oficial

În altă ordine de idei, pentru a respecta măsurile sanitare impuse în contextul pandemiei Covid-19, autoritățile au decis ca accesul  pe „Estadio do Dragao” din Porto să se facă în limita a 33% din totalul celor 50.033 de locuri disponibile.

Cu alte cuvinte, potrivit unui comunicat dat publicității de UEFA, doar 16.500 de spectatori vor putea asista la finala Champions League, programată sâmbătă, 29 mai, la ora 22:00, ceea ce înseamnă că fiecare echipă va avea dreptul la 6.000 de bilete pentru fani.

Meciul trebuia să aibă loc în Turcia, dar a fost mutat odată cu includerea țării pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Este pentru al doilea an consecutiv când Istanbulul nu poate găzdui ultimul act al celei mai importante competiții intercluburi din cauza crizei sanitare globale.

ADVERTISEMENT