Sport

Șeicii din Qatar au început să-și piardă răbdarea din cauza „mofturilor” lui Kylian Mbappe. Anunțul presei din Franța

Kylian Mbappe se află pe un butoi de pulbere la PSG. Șeicii din Qatar se simt trădați de către atacantul francez, despre care consideră că are prea multe mofturi.
20.10.2022 | 10:01
Seicii din Qatar au inceput sasi piarda rabdarea din cauza mofturilor lui Kylian Mbappe Anuntul presei din Franta
Șeicii din Qatar își pierd răbdarea cu Kylian Mbappe pe care îl acuză de trădare. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Telenovela” Kylian Mbappe este departe de a se fi terminat. Un anunț cutremurător al presei din Franța a reaprins discuțiile tensionate dintre conducerea lui PSG și atacantul francez. Șeicii și-au pierdut răbdarea cu superstarul francez și îl acuză de trădare.

Șeicii din Qatar se simt trădați de Kylian Mbappe

Prelungirea contractului lui Kylian Mbappe se arăta un pas important spre performanță pentru PSG. Atacantul francez a fost aproape de un transfer la Real Madrid, însă șeicii clubului francez au reușit să-i prelungească contractul superstarului din atacul Franței până în 2025.

ADVERTISEMENT

Apele păreau să se liniștească, însă Kylian Mbappe se declara nemulțumit la începutul lunii octombrie despre situația de la PSG. Potrivit L’Equipe, Kylian Mbappe a fost obligat să facă anunțul, conform căruia nu ar avea de gând să plece de la PSG. Totul pentru a liniști apele în vestiarul campioanei Franței.

Conform sursei menționate, șeicii s-ar fi săturat de mofturile și pretențiile atacantului Francez. Mai mult decât atât, conducerea PSG-ului se simte trădată din cauza scandalului provocat. La doar 5 luni de când Kylian Mbappe a semnat contractul de prelungire, atacantul a adus vorba despre un transfer în iarnă la o altă echipă.

ADVERTISEMENT

Întâlnire de gradul zero între șefii din Doha și Mbappe

Nu ar fi exclusă o ședintă între cele două părți, mai ales că șeicii nu sunt de acord, sub nicio formă, să-l cedeze pe Kylian Mbappe în iarnă, jucător în jurul căruia se învârt multe dintre performanțele PSG-ului.

Conducerea clubului francez a făcut tot posibilul în primăvară să-l păstreze în lot pe Kylian Mbappe, oferindu-i un salariu net stagional de 60.000.000 de milioane de euro. Atacantul francez a înregistrat cifre bune în startul de sezon pentru PSG.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a marcat de 12 ori în 14 partide. Francezul stă foarte prost la capitolul pase decisive, cu doar un assist, chiar în ultimul meci cu Marseille. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani este mult în spatele lui Neymar (9 pase decisive) și Messi (8 pase decisive), celelalte superstaruri din atacul Parisului.

Mesajul lui Mbappe de la începutul săptămânii: „Nu am cerut niciodată să plec în ianuarie”

Kylian Mbappe a încercat să pună capăt situațiilor tensionate în care este implicată conducerea lui PSG. Totuși, atacantul francez ar fi fost obligat să vorbească doar pentru a nu afecta performanțele sportive ale clubului.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit. Nu am cerut niciodată să plec în ianuarie. Nu am înțeles de ce știrea a apărut în ziua unui joc”, a declarat Kylian Mbappe, pentru RMC Sport.

 „Am fost la fel de șocat ca toată lumea. Oamenii pot crede că am fost implicat în lansarea acestor zvonuri, dar nu am avut nicio legătură”, a adăugat Kylian Mbappe.

  • 160 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform Transfermarkt. 
  • 12 goluri în 14 partide sunt cifrele lui Mbappe în acest sezon la PSG.

  • (P) Cota pentru Ajaccio – PSG : 11,00 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT