Fotbal international

Selecționerul Australiei, criticat dur după înfrângerea cu Franța: „Du-te, băi, în altă parte, că nu înțelegi unde ești!”

Basarab Panduru l-a criticat dur pe selecționerul Australiei după înfrângerea cu Franța, scor 1-4, pentru că i-a pus pe jucătorii săi să paseze mult prea mult.
22.11.2022 | 23:45
Selectionerul Australiei criticat dur dupa infrangerea cu Franta Dute bai in alta parte ca nu intelegi unde esti
Selecționerul Australiei, criticat dur după înfrângerea cu Franța. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că jucătorii Australiei nu pot avea un joc de pase atât de elaborat și nu îl pot pune în practică mai ales împotriva unui adversar de calibru precum Franța.

Selecționerul Australiei, criticat dur după înfrângerea cu Franța

Graham Arnold, selecționerul Australiei, a fost criticat dur de Basarab Panduru după înfrângerea cu Franța, scor 4-1: „Eu l-aș fi cerut afară azi pe antrenorul Australiei. Ce cauți tu cu Barcelona la naționala Australiei.

ADVERTISEMENT

Începuseră cu pase de peste tot, de la portar. Păi, du-te, băi, în altă parte că înseamnă că nu înțelegi unde ai ajuns”.

„Ce ai zis tu. ’Ia să vezi ce-i sparg pe slabii ăștia de la Franța, le facem noi o Barcelona’. Du-te, băi, în altă parte că nu înțelegi unde ești”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Pandi”, mulțumit de Franța

Basarab Panduru a recunoscut că este mulțumit de felul în care s-a descurcat Franța la primul meci de la Campionatul Mondial din Qatar: „Am văzut astăzi la Franța că nimeni nu a vrut să iasă în evidență, fiecare și-a văzut de treaba lui și s-a văzut că și-au dorit să câștige meciul ca o echipă.

Mă uitam la Mbappe în campionat, el marchează pe bandă rulantă, dar are vreo cinci pase de gol, ceea ce mi se pare din cale afară de puțin.

ADVERTISEMENT

Adică el are niște faze, în care poate să paseze lejer către un coechipier și nu o face. Astăzi l-am văzut mai bine.

M-am uitat și la Giroud, alerga în minutul 87 să ajute defensivă. Păi dacă pui pe cineva din campionatul nostru să facă asta ca atacant, la 4-1, în minutul 87 o să spună că ești nebun.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu m-aș entuziasma după victoria asta, pentru că nu știu cum să o privesc pe Australia. Ei au jucători pe la Adelaide United și St. Pauli, cred că e greu să faci față unei echipe precum Franța. Să mai așteptăm să vedem”.

„Mie nu îmi place cu Rabiot, el nu a jucat rău deloc astăzi, dar mie niciodată nu mi s-a părut ceva. Nu poți să mai reziști la Juventus cu zero goluri, dar el rezistă. Nu mi se pare un jucător de clasă mondială.

Tchouameni încă nu îmi dau seama ce joacă, el văd că îl face pe Pogba, chiar seamănă cu Pogba în tinerețe, dar încă nu îmi dau seama ce joacă.

De la Nkunku mă așteptam la ceva, de la Thuram nu mă aștept la nimic”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT