Sport

Selecționerul Edi Iordănescu, anunț legat de viitorul său la echipa națională, după tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor! Ce se întâmplă cu staff-ul său!

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei, a făcut un anunț legat de viitorul său la scurt timp ce România și-a aflat adversarele din grupele Ligii Națiunilor.
08.02.2024 | 20:48
Selectionerul Edi Iordanescu anunt legat de viitorul sau la echipa nationala dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Natiunilor Ce se intampla cu stafful sau
Edi Iordănescu a făcut un anunț legat de viitorul său la echipa națională după tragerea la sorți din Liga Națiunilor. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a reacționat în premieră după ce naționala României și-a aflat adversarele din grupele Ligii Națiunilor. De asemenea, selecționerul care i-a condus pe „tricolori” la Euro 2024 a făcut un anunț important în legătură cu viitorul său la cârma naționalei.

Selecționerul Edi Iordănescu a făcut anunțul legat de viitorul său la echipa națională, după tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor

Edi Iordănescu mai are contract cu Federația Română de Fotbal pentru postul de selecționer al naționalei până la finalul Campionatului European 2024, care se va încheia pe 14 iulie. Atât Răzvan Burleanu, președintele FRF, cât și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, au spus public că vor să-i prelungească înțelegerea lui Iordănescu Jr.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu este văzut ca fiind o soluție excelentă atât pentru noua ediție de Liga Națiunilor, cât și pentru preliminariile Cupei Mondiale 2026. Edi Iordănescu a preluat banca naționalei României în ianuarie 2022, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Deși observ că situația mea contractuală continuă să fie un subiect de presă, vă asigur că sunt total concentrat pe munca pe care trebuie să o depunem ca România să se prezinte cât mai bine posibil la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Orice alte discuții chiar nu își au rostul acum. Există timp pentru toate, important e să încercăm să rezolvăm prioritățile. Hai, România!”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit FRF.ro.

Ce se întâmplă cu staff-ul lui Edi Iordănescu la naționala României

Din informațiile FANATIK, oficialii Federației Române de Fotbal pregătesc oferta pentru Edi Iordănescu și staff-ul său. Ulterior, propunerea îi va fi pusă pe masă antrenorului în vârstă de 45 de ani. Staff-ul lui Edi Iordănescu ar urma să primească salarii mai mari față de cele din acest moment.

ADVERTISEMENT

„Viitorul contract al lui Edi va fi diferit, cu un buget mai mare pentru staff. Asta înseamnă și oameni în plus, și salarii mai mari pentru actualii”, susține Daniel Stanciu la DigiSport.

Edi Iordănescu a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGAare un salariu de 20.000 de euro lunar pe banca naționalei României. „Veneam și gratis la echipa națională”, a spus Edi Iordănescu după calificarea la Euro 2024 cu naționala României.

ADVERTISEMENT

Prelungirea contractului lui Edi Iordănescu, obiectivul lui Mihai Stoichiță: „Vrem să continuăm cu el”

Mihai Stoichiță a spus public după tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor că își dorește ca Edi Iordănescu să continue să fie selecționerul naționalei de fotbal a României. Directorul tehnic al FRF a spus că, deocamdată, Edi Iordănescu nu a primit o nouă ofertă de la Casa Fotbalului.

„O să aibă o discuție cu președintele și vom stabili, vom vedea. Nu am discutat, nu am discutat nimic concret. I-am spus doar că noi vrem să continuăm cu el. În momentul în care va fi dispus să se așeze la masă, președintele îl va chema și va pune totul la punct”, a declarat Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT