Fotbal intern

Doliu în fotbalul românesc: selecționerul naționalei feminine de tineret a murit de Covid-19!

22.10.2020 | 09:35
Doliu in fotbalul romanesc selectionerul nationalei feminine de tineret a murit de Covid19
ADVERTISEMENT

UPDATE 22 octombrie, ora 09: 16 / Veste tristă pentru sportul românesc în această dimineață. Florin Bugar, selecționerul echipei naționale de fotbal feminin tineret a României, a decedat la vârsta de doar 48 de ani. El se afla internat în spital după ce a fost depistat cu COVID-19, starea sa de sănătate agravându-se în ultimele zile, fiind diagnosticat cu encefalită și diabet.

Anunțul decesului a fost făcut de clubul Piroș Security Arad, pe care Florin Bugar îl antrena în paralel cu naționala de tineret. „Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața”, a anunțat clubul arădean.

ADVERTISEMENT

⚫️Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin.Din păcate în noaptea de 22 Octombrie…

Geplaatst door Piroș Security Lioness – Feminin op Woensdag 21 oktober 2020


ȘTIRE INIȚIALĂ 19 octombrie, ora 14: 17

Selecționerul naționalei de fotbal feminin de tineret a României se află internat în stare gravă la spitalul din Timișoara după ce s-a infectat cu coronavirus.

Florin Bugar, în vârstă de 48 de ani, este și antrenorul formației feminine AC Piroș Security Arad.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a fost internat în spital în urmă cu o săptămână, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Stare gravă pentru selecționerul naționalei feminine de tineret

Conform sportarad.ro, starea de sănătate a selecționerului naționalei feminine de tineret s-a agravat în fiecare zi. Florin Bugar a început să respire doar cu ajutorul unei măști, iar acum este intubat pe secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara.

ADVERTISEMENT

La mijlocul săptămânii, medicii sesizaseră că plămânii săi mai funcționau doar la 70% din capacitate, pentru ca apoi tehnicianul să fie diagnosticat cu encefalită și diabet. De vineri seara a fost mutat la Spitalul Județean din Timișoara.

”Haideți să ne rugăm și să fim alături de Dl. antrenor Florin Bugar, care trece prin momente grele. Profe, întreaga echipă este alături de dumneavoastră, sunteți puternic și știm că Dumnezeu poate face o minune și să ne vedem din nou pe teren!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei AC Piroș Security Arad.

ADVERTISEMENT

Haideți să ne rugăm și sa fim alături de Dl.antrenor Florin Bugar , care trece prin momente grele.Profe întreaga echipă…

Geplaatst door Piroș Security Lioness – Feminin op Zondag 18 oktober 2020

Cariera lui Florin Bugar este legat în principal de CFR Timișoara, acolo unde a antrenat atât echipa masculină, cât și cea feminină. La cârma celor de la AC Piroș Security Arad a ajuns după promovarea echipei în elită, adică în vara anului 2019, și a terminat pe locul 5 campionatul precedent.

Alături de Florin Bugar și șase jucătoare de la echipa AC Piroș Security Arad au fost testate pozitiv cu coronavirus. Din această cauză, formația și-a amânat ultimele două meciuri de campionat, deplasarea de la Alexandria și derby-ul Vestului, de la Arad, cu Fortuna Becicherecu Mic.

Un focar de coronavirus s-a înregistrat şi la echipa naţională de tineret a României, care a avut meciuri cu Ucraina şi Malta, în preliminariile Campionatului European din 2021. Mai mulți jucători au fost infectați și au fost nevoiți să intre în izolare.

ADVERTISEMENT