Life

Selly, la un pas de tragedie în trafic: ”Dacă mă lovea, la viteza aia, nu cred că eram bine”

Selly, pe numele său Andrei Șelaru (20 de ani), a dezvăluit momentele neplăcute prin care a trecut recent în traficul bucureștean. Vedeta a fost la un pas de tragedie.
24.01.2022 | 10:51
Selly la un pas de tragedie in trafic Daca ma lovea la viteza aia nu cred ca eram bine
Selly, incident neplăcut în trafic. Ce a pățit celebrul vlogger în Capitală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de la 5 GANG a povestit incidentul neplăcut la care a luat parte. Artistul a trecut printr-o spaimă de nedescris, fiind la un pas să-și piardă viața.

Renumitul vlogger se plimba cu mașina personală prin Capitală, când a observat un obiect greu care se îndrepta spre autoturim și care venea dinspre linia de tramvai.

ADVERTISEMENT

Selly a precizat că unul dintre geamuri era deschis, existând riscul uriaș ca obiectul să intre în mașină. Din fericire, norocul a fost de partea sa și a trecut cu bine peste incident.

Selly, incident neplăcut în trafic. Ce a pățit celebrul vlogger în Capitală

Mai mult decât atât, în momentul respectic Selly conducea cu viteză destul de mare, un alt motiv pentru care impactul i-ar fi fost fatal.

ADVERTISEMENT

Din fericire, artistul a conștientizat la timp riscul la care este expus. A scăpat ca prin urechile acului, mărturisind că a învățat o lecție importantă. Data viitoare nu va mai merge cu geamurile deschise.

„Mergeam cu mașina pe un bulevard din București și aveam geamul din dreptul șoferului deschis și din sens opus a zburat un obiect foarte greu, ori o piatră, ori ceva a sărit din linia de tramvai, ceva de genul.

ADVERTISEMENT

A zburat spre mașină, a lovit ușa și geamul, dar a fost la câțiva centimetri distanță de a intra prin geam, și de a mă lovi direct pe mine, și dacă mă lovea, la viteza aia, nu cred că eram bine.

Nu am apucat să mă sperii pentru că nici nu am conștientizat ce a lovit până când m-am uitat, și nici nu mi-am dat seama ce a fost.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că a fost foarte aproape de mine. Data viitoare voi merge cu geamurile închise”, a dezvăluit Selly în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Selly, mașină de lux în valoare de 100.000 de euro

Cântărețul conduce un bolid de lux care se ridică la valoarea de 100.000 de euro. Autoturismul este marca Mercedes și dotat cu tot ce trebuie.

Mașina lui Selly are 367 de cai putere, plus 22 asigurați de sistemul EQ Boost. Vedeta i-a schimbat culoarea de la negru la Nardo Grey.

ADVERTISEMENT