Life

Selly, reacție acidă pe internet. Vlogger-ul spune că a fost acuzat pe nedrept: ”Nu există nicio dovadă”

Selly a răbufnit. Celebrul vlogger susține că au fost lansate acuzații dure la adresa sa, care nici măcar nu sunt adevărate.
13.12.2022 | 10:13
Selly reactie acida pe internet Vloggerul spune ca a fost acuzat pe nedrept Nu exista nicio dovada
Selly a răbufnit după ce a fost acuzat că a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România. Are sute de mii de urmăritori, iar constant îi informează pe aceștia cu privire la activitatea sa.

Selly, reacție acidă după ce a fost acuzat că a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități

Din YouTube, Selly a reușit să stângă o adevărată avere, drept urmare, acesta a reușit să își achiziționeze și o mașină de lux și de asemenea, are grijă să și călătorească din când în când, alături de iubita sa.

ADVERTISEMENT

Ceva s-a întâmplat însă, iar vlogger-ul este de-a dreptul revoltat. Acesta a vorbit despre modul în care conduce, dar și despre parcările pe care le face, având în vedere ultimele acuzații care i-au fost aduse.

Selly recunoaște că nu este un șofer perfect și că a parcat de nenumărate ori în anumite locuri unde nu avea voie. Pe de altă parte, celebrul vlogger spune că niciodată nu a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități.

ADVERTISEMENT

”Să ne înțelegem la o chestie! Eu nu sunt un șofer perfect! Am mai parcat și eu în locuri în care nu era permisă parcarea (…) dar pe locul de persoane cu dizabilități în viața vieților mele nu am parcat și nu o să parchez  vreodată.”, a spus Selly pe rețelele de socializare.

Selly spune că nu există nicio dovadă

De la această discuție, vlogger-ul a continuat vorbind despre anumite acuzații lansate la adresa sa.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Selly susține că sunt persoane care nu fac altceva decât să îl acuze de niște lucruri complet neadevărate, care în relatate, sunt doar în imaginația lor.

Acesta a făcut referire la un domn care i-a spus că parchează în zona destinată persoanelor cu dizabilități.

ADVERTISEMENT

Selly neagă că ar exista dovezi în acest sens și totodată, le-a recomandat fanilor săi să nu parcheze nici ei acolo, indiferent de situație.

”Mi se pare atât de ciudat când văd persoane care din dorința de a da cu hate ma acuză de niște chestii pe care nu le-am făcut niciodată. Nu există nicio dovadă. (….).

Domnul cu pricina îmi spune mie că parchez pe locul persoanelor cu dizabilități! Niciodată! Și nu vă încurajez nici pe voi să o faceți.”, a mai spus Selly pe rețelele de socializare.

Amintim că la capitolul condus, Selly a bifat mai multe accidente rutiere de când și-a achiziționat propria mașină.

ADVERTISEMENT
Tags: