News

Semnificația obiectelor sataniste pe care criminalul de la Grădina Botanică le avea în rucsac. Ce spun psihologii

Semnificația obiectelor sataniste pe care atacatorul din Craiova le avea în ghiozdanul său. Ce au descoperit anchetatorii
04.07.2023 | 07:15
Semnificatia obiectelor sataniste pe care criminalul de la Gradina Botanica le avea in rucsac Ce spun psihologii
Semnificația obiectelor sataniste pe care criminalul de la Grădina Botanică le avea. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Jurnalul Olteniei
ADVERTISEMENT

Semnificația obiectelor sataniste pe care criminalul de la Grădina Botanică le avea în rucsac. Ies la iveală informații noi cu privire la ce au găsit anchetatorii în ghiozdanul atacatorului și la semnificația obiectelor.

Semnificația obiectelor sataniste pe care criminalul le avea în rucsac

Pe lângă cuțitul cu lama de 19 centimetri, folosit pentru a-și înjunghia victimele, adolescentul de 17 ani avea în ghiozdan o mască neagră din plastic. Surse din anchetă spun că obiectul respectiv este identic cu cel purtat de un personaj în serialul Squid Game.

ADVERTISEMENT

Au fost găsite mănuși, dar și obiecte sataniste, precum o pentagramă, conform Observator News. Având în vedere arsenalul descoperit de polițiști, anchetatorii iau în calcul ipoteza potrivit căreia atacul a fost premeditat.

Vă amintim că la audieri, băiatul a spus că totul s-ar fi petrecut în urma unui conflict spontan cu tânărul de 19 ani, prietenul Melisei. Însă, dovezile găsite în propriul rucasc ar putea că îi contrazică spusele acestuia.

ADVERTISEMENT

Ce spun psihologii despre atacul adolescentului

Masca utilizată de criminalul de 17 ani, atunci când și-a atacat victimele, apare într-un serial în care sunt foarte multe scene violente. Anchetatorii au găsit și o husă în formă de grenadă, în care acesta își ținea căștile. Mai mult, pentagrama din ghiozdanul criminalului este folosită în practici sataniste.

„Doar referindu-ne la jocul pe care ni-l transmite această mască şi celelalte obiecte, avem de a face cu o sarcină pe care şi-a trasat-o el singur. Ca un jucător împătimit.”, a transmis criminologul Dan Antonescu, pentru Observator News.

ADVERTISEMENT

Psihologii sunt de părere că ceea ce un om poartă în geantă ar putea reflecta rolul social. „Fiecare persoană are în geantă, în rucsacul pe care îl poartă în fiecare zi, conţinut care să corespundă rolurilor sociale.

Eu am un ruj, o oglindă, un piaptăn. Acestă persoană a avut o intenţie înainte de a pune acele lucruri în rucsac, cu siguranţă nu s-a aflat întâmplător acolo.”, punctează psihologul Irina Gruia, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

După ce a fost prins de polițiști, în urma faptelor îngrozitoare din Grădina Botanică de la Craiova, adolescentul a spus că avea cuțitul respectiv de foarte mult timp în ghiozdan. El susține că atacul ar fi avut loc după un conflict spontan cu băiatul de 19 ani.

Criminalul și-a recunoscut faptele, spunând că îi pare rău pentru Melisa, fata ucisă de el. Însă, în ceea ce îl privește pe Emi, tânărul de 19 ani înjunghiat și aflat la spital, atacatorul a precizat că nu are regrete la fel de puternice. Atacatorul de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

ADVERTISEMENT