Sport

Sentința Judecătoriei Buftea după plângerile depuse de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Nu are voie să-l contacteze nici măcar telefonic”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au depus mai multe plângeri unul împotriva celuilalt, iar Judecătoria Buftea a dat sentința.
03.10.2022 | 16:33
Sentinta Judecatoriei Buftea dupa plangerile depuse de Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan Nu are voie sal contacteze nici macar telefonic
Judecătoria Buftea a dat sentința, după mai multe plângeri depuse de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Judecătoria Buftea a dat sentința după ce Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au cerut ordin de restricție unul împotriva celuilalt. Vineri, 23 septembrie, cei doi foști soți s-au luat la bătaie în spațiul public, iar situația a degenerat.

Judecătoria Buftea a dat sentința. Anamaria Prodan nu are voie să-l contacteze nici măcar telefonic pe Laurențiu Reghecampf

Judecătoria Buftea, instanța care se ocupă de divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, a dat sentința după mai multe plângeri depuse atât de antrenorul lui Neftci Baku, cât și de Anamaria Prodan. Între cei doi a avut loc un episod de violență vineri, 23 septembrie, la Snagov, imaginile fiind dezvăluite în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Neftci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților. 

ADVERTISEMENT

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în sentință.

Laurențiu Reghecampf nu are voie să se apropie de Anamaria Prodan timp de 4 luni

Cea de-a doua parte a sentinței îl vizează pe antrenorul lui Neftci Baku, Laurențiu Reghecampf. De asemenea, fostul antrenor al FCSB-ului nu are voie să o contacteze nici măcar telefonic pe Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

„Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

ADVERTISEMENT

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în sentință.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, protagoniștii unei bătăi în mijlocul străzii

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit vineri, 23 septembrie, la Snagov. Antrenorul lui Neftci Baku se afla acolo pentru a împărți invitații la botezul copilului său și al Corinei Caciuc, Liam.

Situația a scăpat de sub control, iar cei doi s-au lovit, reciproc. În urma conflictului, antrenorul a ieșit cu ochiul învinețit, în timp ce Anamaria Prodan a fost surprinsă la 3 zile după incidentul de la Snagov cu piciorul în ghips și mâna imobilizată la ieșirea de la INML.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus stop relației din vara anului trecut. Reghecampf confirma, în exclusivitate, pentru FANATIK că cei doi urmează să divorțeze, după 15 ani petrecuți împreună.

ADVERTISEMENT