Sport

Sepsi, elogiată după victoria cu FC U Craiova 4-0: „Nu mă miră victoria. I-am văzut uniți!”. Oltenii, ironizați: „Napoli era prea zâmbăreț înaintea meciului”

Sepsi a fost elogiată de Florin Prunea după victoria categorică de pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 4-0, în urma căreia echipa a intrat în play-off-ul SuperLigii 1.
16.03.2023 | 23:56
Sepsi elogiata dupa victoria cu FC U Craiova 40 Nu ma mira victoria Iam vazut uniti Oltenii ironizati Napoli era prea zambaret inaintea meciului
Sepsi, elogiată după victoria cu FC U Craiova Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, fostul internațional i-a ironizat pe olteni, glumind pe seama faptului că Nicolo Napoli a fost prea relaxat înaintea partidei, explicând faptul că FC U Craiova a abordat greșit meciul și din punct de vedere al atitudinii.

Sepsi, elogiată după victoria cu FC U Craiova

Sepsi a fost elogiată de Florin Prunea după victoria cu FC U Craiova, evidențiând importanța discursului motivațional al lui Laszlo Dioszegi din vestiar, în care și-a încurajat jucătorii și le-a spus că pot să câștige confruntarea.

ADVERTISEMENT

Înaintea partidei, FC U Craiova putea să se califice și în cazul unei remize, însă covăsnenii au început în forță meciul și conduceau la două goluri diferență după un sfert de oră.

Totodată, Florin Prunea l-a ironizat pe Nicolo Napoli pentru felul în care a abordat partida: „După ce am văzut filmul ăsta nu mă miră nimic. Le-am urmărit fețele când se țineau toți, i-am văzut uniți. E diferență mare!

ADVERTISEMENT

Napoli a fost zâmbăreț și la început și în timpul meciului. Trebuia să se ducă acolo ca un comando, nu să te duci relaxat, chiar dacă poți să faci un egal”.

„Te duci într-un loc fierbinte ca ăla, trebuie să joci 200%, nu ai cum să mergi relaxat. A fost o greșeală de atitudine de la început până la final.

ADVERTISEMENT

Nu e o întâmplare că Sepsi merge în play-off și acolo poate face o figură frumoasă, mai ales că și primele sunt substanțiale, presupun, pentru rezultatele obținute”, a mai spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

Florin Prunea l-a certat și pe Ionuț Gurău

La pauza meciului dintre Sepsi și FC U Craiova, Florin Prunea l-a certat și pe Ionuț Gurău, portarul oltenilor, care a gafat flagrant la primele două goluri primite de echipa sa.

ADVERTISEMENT

„Totul pleacă de la atitudine! Diferența e normală. Cei de la Craiova mi s-au părut prea relaxați. Pe de altă parte, e greu, eu cred că nu merg în play-off din cauza meciului de astăzi, ei trebuiau să închidă meciul cu Hermannstadt.

A greșit portarul și la primul și al doilea gol. A ieșit aiurea la golul doi, putea să strige spre colegi. La al treilea gol n-avea ce să facă, a avut ghinion că a fost o deviere”, a declarat Florin Prunea.

ADVERTISEMENT