Sport

Sepsi, replică ironică la posibilitatea ca meciul cu FCU Craiova 1948 să se rejoace: „Pe PlayStation dacă vor”

Adrian Mititelu a fost ironizat după ce a declarat că partida câștigată la „masa verde” de Sepsi împotriva lui FC U Craiova 1948 se va rejuca.
26.02.2023 | 10:31
Sepsi replica ironica la posibilitatea ca meciul cu FCU Craiova 1948 sa se rejoace Pe PlayStation daca vor
Adrian Mititelu este convins că Sepsi - FCU Craiova 1948 se va rejuca. Cosmin Matei are altă părere. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a avut parte de un verdict nefavorabil din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. Oltenii au pierdut la „masa verde” duelul de la Sf. Gheorghe cu Sepsi, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor Peluzei Sud 1997. Totuși, Adrian Mititelu crede în rejucarea meciului pentru că decizia comisiilor nu are acoperire regulamentară.

Adrian Mititelu, ironizat de Cosmin Matei după ce a spus că Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca: „Pe PlayStation dacă vor”

Atât Sepsi, cât și FC U Craiova 1948 sunt principalele echipe care luptă pentru ultimul loc de play-off. Covăsnenii au făcut un pas uriaș spre accederea între primele șase echipe ale campionatului după victoria cu Hermannstadt, scor 2-1. Conducerea oltenilor a reclamat o greșeală de arbitraj la primul gol al echipei lui Bergodi.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei care a distanțat-o pe Sepsi la cinci puncte de FC U Craiova 1948 în clasament, Cosmin Matei, fotbalistul covăsnenilor, l-a ironizat pe Adrian Mititelu. Spre deosebire de patronul din Bănie, fostul fotbalist al lui Dinamo nu crede în rejucarea meciului și consideră că hotărârea Comisiei de Disciplină va rămâne neschimbată.

„Nu cred că se rejoacă meciul pentru că nu are de ce să se rejoace. Pe PlayStation dacă vor să îl joace. Decizia, după părerea mea, e finală şi cine greşeşte trebuie să plătească!”, a declarat Cosmin Matei.

ADVERTISEMENT

Sepsi, program infernal în ultimele trei partide: „Este un test puternic pentru fiecare jucător!”

Lupta de la distanță dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 rămâne deschisă, mai ales că echipa patronată de Laszlo Dioszegi are un program infernal în ultimele trei meciuri în care le înfruntă pe Farul, CFR Cluj și FCSB. De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 joacă împotriva celor de la Chindia Târgoviște, FC Botoșani și Hermannstadt.

„Oricum astea că dacă joacă cu noi ne bat… Îi respectăm, sunt o echipă bună, dar şi noi suntem o echipa bună şi consider că putem face faţă cu brio. Avem un final cu echipe puternice, dar în momente de genul acesta se vede unde te afli şi este un test puternic pentru fiecare jucător!”, a mai spus Cosmin Matei.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948, de asemenea, și-a câștigat meciul din etapa 27 a SuperLigii. Deși i-a spionat pe olteni în meciul din urmă cu o etapă, împotriva celor de la Voluntari, Nicolae Dică nu a reușit să obțină puncte cu echipa lui Nicolo Napoli. La finalul partidei, Adrian Mititelu a mărturisit că este sigur de rejucarea meciului câștigat cu 3-0 la „masa verde” de Sepsi.

Adrian Mititelu, convins că meciul pierdut de FC U Craiova 1948 la „masa verde” se va rejuca: „Cele trei puncte pe care le are Sepsi nu există”

Adrian Mititelu a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că motivarea deciziei în scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe este de „cascadorii râsului”. Patronul oltenilor este convins că meciul se va rejuca pentru că în regulamentul din România și în cel al UEFA nu există scris că meciurile trebuie întrerupte din cauza scandărilor xenofobe.

ADVERTISEMENT

„Până mâine când se termină meciul Sepsi – Hermannstadt, noi suntem pe loc de play-off, deoarece, cele trei puncte pe care le are Sepsi nu există. E o decizie care nu are nicio acoperire regulamentară.  Eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi la Sf. Gheorghe.

Nu am spus-o până acum că nu am vrut să-i tulbur pe băieți. Deci, noutăți din apel și din surse federale. Regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru scandări de rasism. Nu există în regulamentul din România să fie întrerupt meciul pentru scandări xenofobe. 

Singura sancțiune care e prevăzută în regulament pentru xenofobie e doar amendă și disputarea meciurilor fără spectatori. Deci, repet. În regulamentul din România și UEFA nu există să se întrerupă meciul pentru xenofobie!”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT