Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj 2-1, în etapa 20 din SuperLiga. Sepsi e pe loc de play-off, clujenii pierd teren față de FCSB

Sepsi a întors scorul și vine pe loc de play-off după 2-1 cu CFR Cluj. Echipa lui Mandorlini rămâne în criză și la opt puncte în spatele FCSB.
17.12.2023 | 22:57
Sepsi Sf Gheorghe  CFR Cluj 21 in etapa 20 din SuperLiga Sepsi e pe loc de playoff clujenii pierd teren fata de FCSB
Sepsi bate CFR Cluj cu 2-1 și e pe loc de play-off. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
17-12-2023
17:48

Sepsi OSK - CFR Cluj 2-1 (Kallaku, Damașcan '70, '85 / Tachtsidis '32)

VIDEO cele mai importante faze

Clasament SuperLiga.
Clasament SuperLiga.

Min. 95 – FINAL DE PARTIDĂ

Min. 90 – De la margine se indică 6 minute de prelungire.

Min. 85 – GOOOOOL 2-1! Damașcan înscrie cu un șut violent din centrul careului. Arbitrajul VAR a validat golul după câteva minute de ”analiză”, deși nu părea nimic în neregulă cu această reușită

Min. 83 – Ambele echipe par mulțumite cu rezultatul și nu vor să riște. Paradoxal, ambele echipe ar avea nevoie de victorie.

Min. 70 – GOOOOOOL! 1-1! Sepsi egalează prin Kallaku! Albanezul prinde un șut memorabil din lateral.

Min. 67 – Momentan meciul este lipsit de faze spectaculoase.

Min. 54 – Bîrligea scapă singur spre poarta lui Sepsi, însă șutează în portar. Totul a pornit de la o gafă a lui Ninaj.

Min. 46 – A început repriza secundă

Min. 45 – PAUZĂ

Min. 40: CFR Cluj înscrie din nou, reușita este anulată pentru ofsaid.

Min. 32: GOOOL CFR Cluj. 0-1. Tachtsidis înscrie cu un șut superb, după o fază la care gazdele reclamaseră că mingea ieșise în aut de poartă la acțiunea lui Otele. Reușita e validată.

Min. 24: Șutul lui Tachtsidis, din poziție exelentă, este blocat.

Min. 12: Camora execută în zid o lovitură liberă și cere penalty pentru un henț. Bârsan lasă jocul să continue.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start la meciul Sepsi OSK – CFR Cluj

Sepsi OSK: Niczuly – Kecskes, Ninaj, Ciobotariu – Oteliță, I. Gheorghe, N. Păun, R. Varga – Ștefănescu, Safranko, C. Matei. Rezerve: Moldovan, Fl. Ștefan, Oroian, Bălașa, Jonathan Rodriguez, Damașcan, Kallaky, Rondon, Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck.

CFR Cluj: Sava – Ziv Morgan, Kresic, M. Ilie, Camora – Avonou, Tachtsidis, Cvek – Otele, Bîrligea, Krasniqi. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Boben, Nortey, R. Filip, Fică, Deac, Luca Mihai, Juricic. Antrenor: Andrea Mandorlini.

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj are loc duminică, 17 decembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 20-a din SuperLiga. Cu germanul Bernd Storck pe bancă echipa covăsneană a început să arate tot mai bine, reușind o victorie foarte importantă, care o reapropie de zona de play-off, etapa trecută, 3-2 pe terenul Oțelului Galați.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj se dispută duminică, 17 decembrie, de la ora 21:00, pe stadionul echipei covăsnene, în etapa a 20-a din SuperLiga. Gazdele au prins aripi după cele două succese consecutive din campionat, care îi reapropie de play-off, dat CFR Cluj e un fel de bestia nera petru localnici, așa încât și un punct ar fi bun.

ADVERTISEMENT

Sepsi are un lot bun și în iarnă, la indicațiile noului antrenor, germanul Bernd Storck, vor mai veni câțiva jucători acolo unde acesta va considera că sunt posturi deficitare. Storck a declarat că știe despre tradiția negativă a partidelor alb-roșilor de pe teren propriu cu CFR Cluj, dar spune că este pregătit să ofere adversarului o replică foarte puternică. Și stadionul va fi destul de plin, în afara numelor sonore din București sau din Craiova CFR Cluj reprezentând mereu un punct de atracție pentru suporterii lui Sepsi, fiind așteptați și mulți spectatori care vin din localitățile limitrofe sau chiar din capitala județulu învecinat, Harghita, Miercurea Ciuc.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj  se joacă duminică, 17 decembrie, de la ora 21:00, pe stadionul echipei covăsnene, în etapa a 20-a dinSuperLiga și va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe duminică, 17 decembrie, cerul va fi acoperit pe tot parcursul zilei dar  șanse pentru o slabă fulguială sunt undeva în jur de maxim 10-15 la sută, adică foarte reduse. Maxima zilei, la ora 15;00, va ajunge la numai două grade, ceea ce înseamnă clar că la startul meciului vom avea o temperatură sub 0 grade. Marcel Bîrsan din București este arbitrul partidei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – U Cluj

Bernd Storck are la dispoziție lotul din care să își poată alcătui fără probleme unsprezecele de start pentru un meci dificil, după cum l-a catalogat tehnicianul german, care nu se ia după faptul că echipa lui Mandorlini nu a câștigat de șapte partide. Va alcătui o formulă cât mai compactă, fără a fi obsedat de ideea apărăii supraaglomerate.

ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini nu îl are în continuare pe stâlpul apărării, fundașul central Ajeti și nici Cristi Manea nu este încă pe deplin refăcuit. Italianul a compus o linie mediană mai mult din închizători, în afara grecului Tachtisidis nepreavând cine să ofere pase pentrru vârfurile Bîrliga și Otele.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – U Cluj

O fi avut Sepsi un evident reviriment de la venirea lui Bernd Storck pe bancă, dar pentru casele de pariuri contează mai puțin. Din punctul lor de vedere CFR Cluj este favorita la cota de 2,20 iar covăsnenii au primit 3,40 pentru a da lovitura. Șansă dublă X2 are cotă de 1,30 iar șansă dublă 1X ajunge la 1,65. Gol marcat de oaspeți valorează 1,25 iar reușita gazdelor 1,45.

ADVERTISEMENT

La capitolul meciuri directe situația este chiar deranjantă pentru gazde. Care au reușit să obțină doar de două ori câte un punct iar în rest au fost eșecuri, adică opt, dintre care șase la un gol diferență. Sepsi nu a învins niciodată pe CFR pe teren propriu, decât în Cupa României, în 2022.

 

ADVERTISEMENT