Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – Djurgardens 1-3, în turul 3 preliminar Conference League. Dezastru defensiv pentru echipa lui Bergodi. Video

Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă, pe teren propriu, scor 1-3, de Djurgardens în prima manșă a turului 3 din Conference League, într-un meci în care suedezii au arătat mai multă soliditate.
04.08.2022 | 15:35
Sepsi Sf Gheorghe  Djurgardens 13 in turul 3 preliminar Conference League Dezastru defensiv pentru echipa lui Bergodi Video
ADVERTISEMENT
04-08-2022
16:46

Sepsi Sf. Gheorghe - Djurgardens 1-3 (Tudorie 79 pen. / Edvardsen 26 pen., Asoro 31, 54)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Djurgardens se impune cu 3-1 pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe și are prima șansă la calificarea în play-off.

Min. 79 – GOOOL Sepsi!!! Tudorie transformă impecabil penalty-ul pe care tot el l-a obținut după un fault al lui Danielson.

Min. 70 – Golofca a pătruns din partea dreaptă, a șutat la colțul scurt, dar portar suedez a respins în corner.

Min. 57 – Șutul lui Cosmin Matei lovește bara porții lui Widell Zetterstrom.

Min. 54 – GOOOL Djurgardens!!! Asoro marchează un gol superb cu un șut de la 25 de metri.

Min. 31 – GOOOL Djurgardens!!! Eriksson a aruncat mingea în careu, Johansson a recentrat cu capul în fața porții și Asoro a înscris cu lejeritate.

Min. 26 – GOOOL Djurgardens!!! Edvardsen transformă penalty-ul acordat pentru un henț în careu comis de Rondon.

Min. 23 – Edvardsen a scăpat singur spre poarta gazdelor, dar șutul său la scurt a fost blocat cu piciorul de Niczuly.

Min. 5 – Matei centrează din stânga, Rondon reia cu capul, dar portarul suedezilor reușește să respingă în lateral.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Sepsi Sfântu Gheorghe – Djurgardens.

  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Ispas – Bărbuț, N. Păun, C. Matei – Golofca, Rondon, Aganovic. Rezerve: Began, Gedo – Ciobotariu, Damașcan, Dragomir, Dumitrescu, I. Gheorghe, Ninaj, A. Nistor, Rodriguez, Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi.
  • Djurgardens: Widell Zetterstrom – Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson – Finndell, Schuller, Eriksson – Asoro, Edvardsen, Radetinac. Rezerve: Picornell, Vasyutin – Andersson, Banda, Cornic, Danielson, Doumbouya, Holmberg, Lofgren, Wikheim. Antrenor: Kim Bergstrand.

Meciul Sepsi Sfântu Gheorghe – Djurgardens are loc joi, 4 august, cu începere de la ora 21:00, în cadrul primei manșe a turului 3 preliminar al Conference League. Returul este programat peste exact o săptămână la Stockholm. Învingătoarea din acest meci va evolua apoi în play-off, în dublă manșă, împotriva echipei care se va impune între Apoel Nicosia și Kyzylzhar din Kazahstan.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Djurgardens

Confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – Djurgardens se desfășoară joi, 4 august, de la ora 21:00, în manșa întâi a turului 3 preliminar al Conference League pe stadionul echipei covăsnene, o arenă nouă, modernă, construită cu sprijinul financiar al guvernului de la Budapesta. Este un stadion dotat cu toate amenajările prevăzute de forul european pentru a primi omologarea.

ADVERTISEMENT

Interesul pentru acest meci este foarte mare nu doar în Sfântu Gheorghe, existând numeroase cereri de bilete și din Miercurea Ciuc și alte localități, în special cele locuite de secui. Interesul a crescut și mai mult ca urmare a faptului că după ce s-a aflat numele posibilului adversar din play-off este clar că momentul-cheie este această dublă cu gruparea suedeză, care, dacă va fi depășită, va deschide mari perspective pentru o istorică prezență a lui Sepsi în grupele Conference League.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Djurgardens

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Djurgardens se joacă joi, 4 august, de la ora 21:00 pe noua și moderna arenă a echipei covăsnene în prima manșă a turului 3 preliminar al Conference League. Jocul va putea fi urmărit în exclusivitate numai pe canalul PRO Arena. De asemenea, îl mai puteți viziona în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe prognoza meteo a zilei de joi, 4 august, indică vreme frumoasă, cu cer senin și fără amenințare de ploaie sau descărcări electrice. La ora partidei, temperatura va scădea de la o maximă de 28 de grade până la 23 de grade, optimă pentru fotbal. Meciul va fi condus de arbitrul polonez Pawel Raczkowski, 39 ani din Varșovia, care a mai condus în 2015 jocul FCSB – Trencin 2-3.

Misiune foarte dificilă pentru oamenii lui Cristiano Bergodi

Sepsi are de departe cel mai greu adversar dintre toate cele patru echipe românești care s-au calificat în turul 3 preliminar al Conference League. Acest lucru a fost dovedit de Djurgardens prin modul în care a reușit să se califice în turul 3 preliminar, cu două victorii la echipa croată Rijeka. În primul meci, jucat în deplasare, a reușit să revină de la 0-1 și să se impună cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea exsită un optimism moderat în vestiarul covăsnenilor. Care pleacă de la ideea că Djurgardens a fost învinsă în 2020 chiar la Stockholm, în turul 3 preliminar al Europa League, de CFR Cluj, care astfel a obținut intrarea în play-off pentru că din motive de pandemie de COVID s-a jucat în manșă unică.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Djurgardens

Suedezii sunt favoriții caselor de pariuri la o cotă foarte ridicată, 2,35 în timp ce Sepsi are cotă de 3,10 pentru a lua prima opțiune la calificare și cotă de 1,60 pentru șansă dublă 1X. Un gol marcat de echipa lui Bergodi, care totuși joacă acasă, are cotă de 1,65 iar varianta over 1,5 goluri ajunge la 1,40. Semn că nu se așteaptă multe goluri în acest meci.

ADVERTISEMENT

Partida este cu adevărat dificilă pentru alb-roșiii din Sfântu Gheorghe, pentru că vor avea în față un antrenor într-o formă absolut incredibilă, care a câștigat toate jocurile din 22 mai până acum, în campionat și Conference League, în competiția internă devenind lider după ce a reușit să bată fosta echipă de pe locul 1, Hacken, chiar la ea acasă, la Goteborg.

ADVERTISEMENT