Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt 2-1 în etapa 27 din SuperLiga. Covăsnenii, victorie uriașă în lupta pentru play-off. Video

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins dramatic FC Hermannstadt, scor 2-1, în etapa a 27-a din SuperLiga și își consolidează locul 6 în clasament.
25.02.2023 | 16:19
Sepsi Sf Gheorghe  FC Hermannstadt 21 in etapa 27 din SuperLiga Covasnenii victorie uriasa in lupta pentru playoff Video
ADVERTISEMENT
25-02-2023
12:31

Sepsi - Hermannstadt 2-1 (Aganovic 27, Bălașa 88 pen. / Babic 77 pen.)

Vezi toate fazele video importante aici. 

Final de meci – Sepsi se impune cu 2-1 în partida cu FC Hermannstadt, după un final de meci încins cu două penalty-uri și o aliminare în tabăra gazdelor.

sli

Min. 88 – GOOOL Sepsi!!! Bălașa înscrie fără probleme de la 11 metri, după ce Mino Sota l-a faultat în careu pe Aganovic.

Min 77 – GOOOL Hermannstadt!!! Babic transformă penalty-ul cu un șut pe mijlocul porții.

Min. 75 – Tamas vede al doilea cartonaș galben și este eliminat pentru un henț comis în careu. Arbitrul Horia Mladinovici a dictat și penalty pentru oaspeți, ambele decizii venind după consultarea VAR.

Min. 46 – A început repriza a doua.

Min. 45+1: PAUZĂ la Sfântu Gheorghe. 

Min. 32: Ocazie bună de gol pentru Hermannstadt. Șutul lui Petrișor Petrescu din lovitură liberă a fost respinsă în corner cu dificultate de Began. Ulterior, sibienii au lovit bara din cornerul obținut prin Tudorie. 

Min. 27: GOOOL Sepsi! O eroare în defensiva lui Hermannstadt a dus la deschiderea de scor. Antoche s-a chinuit să țină mingea în teren, însă a trimis greșit. Aganovic, din fața porții, a marcat primul gol în actualul sezon. Reușita a fost validată după consultarea VAR.

Min. 20: Pericol la poarta celor de la Sepsi. Mingea a fost degajată cu disperare în corner de defensiva covăsnenilor. 

Min 1: Partida a început!

25-02-2023
11:40

Echipele de start la Sepsi - Hermannstadt

Sepsi: Began – Bălașa, D. Ciobotariu, Tamas, Dumitrescu – Aganovic, C. Matei, F. Junior – Safranko, Tudorie, Ștefănescu. Rezerve: Niczuly, Ipsas, Dimitrov, Ninaj, I. Gheorghe, Papa, Achahbar, Rondon, N. Kocsis. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Hermannstadt: Letica – Antoche, Bejan, C. Ene – P. Medina, Sota, Limaj, Butean – P. Petrescu, D. Paraschiv, C. Popescu. Rezerve: Muțiu, I. Stoica, Alhassan, P. Iancu, Biceanu, S. Balaure, Oroian, C. Bărbuț, M. Babic. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt are loc sâmbătă, 25 februarie, cu începere de la ora 14:30, în cadrul etapei a 27-a din SuperLiga. Cu o victorie covăsnenii și-ar consolida locul 6, ultimul de play-off dar și sibienii au mare nevoie de puncte, fiind fără victorie în acest an și având o megapenalizare de 9 puncte.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt

Întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt se dispută sâmbătă, 25 februarie, de la ora 14:30, pe stadionul cu același nume al echipei covăsnene, în etapa 27 din SuperLiga. Este un duel în alb și roșu, culorile ambelor echipe, dar aflate în situații clar diferite. Sepsi este marea favorită pentru a termina sezonul regulat pe locul 6, ultimul de play-off.

ADVERTISEMENT

La FC Hermannstadt tocmai acum când Dani Coman a revenit în funcția de președinte și problemele financiare au fost depășite a venit acea lovitură ca  de ghilotina a FRF de penalizare cu 9 puncte și din acel moment sibienii au luat-o în jos, acum fiind implicăți direct în lupta pentru supraviețuire.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt se joacă sâmbătă, 25 februarie, de la ora 14:30, pe stadionul echipei covăsnene, în etapa 27 din SuperLiga și va putea fi vizionată live pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți urmări și dacă alegeți soluția de a intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Cine credea că la Sfântu Gheorghe vremea ar putea fi mai bună se înșală amarnic, pentru că va fi un cer mohorât iar ploaia nu va ocoli capitala județului Covasna, amenințând sâ cadă în mai multe reprize de-a lungul zilei. La ora partidei va fi maxima zilei de 11 grade. Bucureșteanul Horia Mladinovici va împătți dreptatea în acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt

Cristiano Bergodi nu are probleme de efectiv pentru meciul cu echipa sibiană. Victoria in extremis obţinută de FC U Craiova 1948 pe teren propriu în faţa Miovenilor pune presiune pe covăsneni, mai ales că oltenii merg la TAS pentru dreptate în cazul meciului pierdut la masa verde chiar la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărăşanu continuă să fie lipsit de aportul celui mai bun mijlocaş, ghaneul Baba Alhassan de mai multe etape şi acest lucru se vede tot mai clar, echipa sibiană nemaivând acele acţiuni surprinzătoare care plecau de la jucătorul african. În schimb se pare că intră tot mai bine în rol germanul Limaj.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt

Pentru casele de pariuri echipa covăsneană este favorită certă la obținerea celor trei puncte. Sepsi are cotă 1,75 pentru victorie în timp ce echipa vizitatoare, fără victorie în 2023, are cotă de 5,35 pentru a produce o surpriză. Cota pentru pariul șansă dublă X2 este de 2,20. Gol marcat de sibieni ajunge la cota de 1,90.

ADVERTISEMENT

Este un echilibru perfect în sinopticul întâlnirilor directe, cu două victorii de fiecare parte plus patru meciuri terminate la egalitate. Sepsi nu a reușit decât o victorie pe teren propriu, alte două partide terminându-se la egalitate. Acum însâ sibienii par a fi prăbușiți mental pentru faptul că în loc să se bată la play-off au ajuns  în zona ferbinte după penalizarea de 9 puncte.

ADVERTISEMENT