Fotbal intern

Universitatea Craiova, șanse minime la titlu. Oltenii au pierdut la Sf. Gheorghe, cu Sepsi. Video

05.05.2021 | 20:54
Universitatea Craiova sanse minime la titlu Oltenii au pierdut la Sf Gheorghe cu Sepsi Video
ADVERTISEMENT

Sepsi – U Craiova 2-0. Oltenii au suferit a doua înfrângere la rând. După ce au câștigat cu CFR Cluj și cu FCSB, elevii lui Ouzounidis s-au împiedicat de Clinceni și Sepsi. La Sf. Gheorghe, echipa lui Leo Grozavu a dat lovitura în finalurile de repriză, prin Mitrea (45) și Petrila (90+4). Ca urmare a acestui rezultat, „Știința” a rămas cu 37 de puncte, cinci mai puține decât liderul CFR. Sepsi e pe 4, cu 33 de puncte.

Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova 2-0 (Mitrea 45, Petrila 90+4) – VIDEO AICI

Echipele de start:

  • Sepsi: Fernandez – Csiszer(Aganovic 63), Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Vașvari, Păun(Fofana 77) – Dumiter(Golofca 87), Gonzales(Petrila 87), Achahbar(Tincu 76) – Safranko; Rezerve: Niczuly, Tincu, Golofca, Nouvier, Aganovic, Petrila, Purece, Fofana, Tamaș; Antrenor: Leo Grozavu
  • U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu(Vlădoiu 61)(Baiaram 65), Constantin, Acka, Bancu – Mateiu, Mitran(Bic 4)(Tudorie 61) – Cîmpanu(Ofosu 61), Nistor, Cicâldău – Ivan; Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Bălașa, Căpățînă, Bic, Baiaram, Fedele, Ofosu, Tudorie; Antrenor: Marinos Ouzounidis
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! Sepsi câștiga cu scorul de 2-0.

Min. 90+4 GOOOL Sepsi!!! Petrila marchează pentru 2-0!

Min. 67 – Safranko scapă singur cu Pigliacelli, dar șutează slab.

Min. 46 – A început repriza a doua!

Min. 45 – GOOOL Sepsi!!! Mitrea deschide scorul, chiar înaintea pauzei.

Min. 37 – Andrei Ivan scapă singur cu Fernandes, dar lovește mingea prost, care se duce pe lângă poartă.

Min. 20 – Continuă pericolul la poarta oltenilor! Marius Constantin, aproape de un nou autogol, dar Pigliacelli respinge in extremis.

ADVERTISEMENT

Min. 19 – Ocazie de gol a gazdelor! Dumiter trimite mingea cu capul, dar Pigliacelli se întinde și respinge.

Min. 1 – A început meciul!

Ultima șansă la titlu pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova este în continuare a treia, cu 37 de puncte, şi în caz de victorie ar egala pe FCSB până la ora partidei pe care bucureştenii o vor disputa la Botoşani. Dacă nu bat în acest meci, şansele „alb-albşatrilor” de a mai spera la titlu vor ajunge aproape de zero.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe vin după ce au pierdut în ultima etapă, Covăsnenii au cedat cu 2-1 la Botoşani, moldovenii fiind la doar două puncte în urma lor. Craiova a produs una dintre surprizele neplăcute ale etapei trecute, pentru că era mare favorită în deplasarea de la Clinceni şi a cedat cu 1-0.

Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova se joacă miercuri, 5 mai, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal din urbea covăsneană. Se aşteaptă o vreme noroasă, cu mici şanse de ploaie şi o temperatură în jur de 10 grade. Va căuta să împartă dreptatea arbitrul Marcel Bârsan.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova se dispută miercuri, 5 mai, de la ora 19:00, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1 şi este televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziiona şi în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Scandal mare la Sepsi cu Bouhenna

La covăsneni a apărut un serios scandal, echipa din Sfântu Gheorghe fiind printre puţinele unde există permanent stabilitate financiară şi linişte în vestiar. Scandalul a fost provocat de anunţul căpitanul echipei, Rashid Bouhenna, privind trecerea sa din noul sezon la CFR Cluj. Oficialii clubului au luat foc, l-au scos din lot şi îl acuză pentru faptul că ar fi luat intenţionat cartonaş roşu în minutul 49 al victoriei clujene la Sfântu Gheorghe în sezonul regulat.

Pentru meciul cu Universitatea Craiova, antrenorul Leo Grozavu are destule probleme de lot. Sunt accidentaţi Florin Ştefan, Istvan Fulop, Lorand Fulop, Dimitrov, Rapp şi Gal-Andrezly, ceea ce face destul de dificilă alcătuirea primului unsprezece. Cei doi fundaşi centrali sunt Ninaj şi Mitrea.

De la olteni lipseşte Koljic, marcatorul ultimei victorii la Sfântu Gheorghe

Craiovenii îl au din nou pe Vătăjelu pe postul de fundaş dreapta, după ce și-a ispășit etapa de suspendare în ăartida cu Academica Clinceni. Acka va continua alături de Marius Constantin în centrul apărării, noutatea posibilă fiind titularizarea lui Bairam în linia de trei din spatele vârfului Ivan. Din nou Koljic nu se află în lot. Marinos Ouzounidis promite o evoluţie mult mai bună decât cea de la Clinceni.

Ultimul meci jucat la Sfântu Gheorghe a revenit Craiovei printr-un gol al lui Koljic în minutul 88. Tradiţia arată o sărăcie de goluri în meciurile directe, un gol pe meci sau niciunul fiind rezultatele cele mai frecvente. Universitatea Craiova e favorita bookmakerilor cu o cotă de 2,30 faţă de 3,40 pentru echipa locală.

ADVERTISEMENT