Sport

Surpriză totală la Craiova! Cine va juca fundaș stânga în locul suspendatului Bancu

Ivaylo Petev are bătăi de cap în defensivă pentru confruntarea cu Sepsi, iar FANATIK a aflat cine are șanse mari să fie titularizat în locul suspendatului Nicușor Bancu.
03.02.2024 | 09:48
Surpriza totala la Craiova Cine va juca fundas stanga in locul suspendatului Bancu
Surpriză totală la Craiova! Cine va juca fundaș stânga în locul suspendatului Bancu. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cartonașul galben din derby-ul Universitatea Craiova – FCSB l-a scos din calculele lui Ivaylo Petev pe Nicușor Bancu pentru această etapă. FANATIK a aflat în exclusivitate că Denis Benga are șanse mari să fie în primul „11” cu Sepsi OSK, în absența celor doi fundași stânga de meserie din lotul „alb-albaștrilor”.

Surpriză totală la Craiova! Cine va juca fundaș stânga în locul suspendatului Bancu

Ivaylo Petev așteaptă rezultate la Universitatea Craiova și le-a răspuns criticilor înaintea confruntării cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Tehnicianul bulgar nu a strâns niciun punct cu „alb-albaștrii” în 2024, însă speră să risipească din emoțiile pentru play-off cu trei puncte în Covasna.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cine va fi fundaș stânga în locul lui Nicușor Bancu în Sepsi OSK – Universitatea Craiova. Alegerea lui Ivaylo Petev îi poate surprinde pe covăsneni, ținând cont că principala soluție nu are minute în actualul sezon și a revenit în această iarnă după o operația la ligamente din primăvara anului 2023.

Din informațiile site-ului nostru, Basilio Ndong nu a revenit la antrenamentele Universității Craiova și a acuzat o accidentare după parcursul excepțional din Cupa Africii. Astfel, cele mai mari șanse să fie titularizat cu Sepsi OSK le are Denis Benga.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga poate acoperi și regula U21 la Universitatea Craiova, iar Ivaylo Petev ar putea apela la serviciile seniorilor în avanposturi. Acesta a făcut parte din lotul „alb-albaștrilor” în cantonamentul din Antalya și poate fi o soluție bună pentru tehnicianul bulgar.

Denis Benga a evoluat pentru ultima dată în tricoul Universității Craiova în derby-ul cu FC U Craiova 1948, atunci când Mirel Rădoi era pe banca tehnică. Acesta s-a aflat în lotul lui Ivaylo Petev și la ultimele două partide din SuperLiga, însă nu a bifat niciun minut.

ADVERTISEMENT

Ultimul transfer al Universității Craiova poate debuta

Șanse mare să joace în Sepsi – Universitatea Craiova are și Zvonimir Kozulj, ultimul transfer al „alb-albaștrilor”. Fostul elev al lui Marius Șumudică a intrat deja în programul de antrenamente al lui Ivaylo Petev și poate debuta la Sfântu Gheorghe.

Mijlocașul cu o selecție în naționala Bosniei este singurul transfer al Universității Craiova care nu a jucat pănă acum. Pyry Soiri, Anzor Mekvabishvili și Denil Maldonado au jucat deja pe stadionul „Ion Oblemenco” în fața proprilor suporteri.

ADVERTISEMENT

Situația din infirmeria Universității Craiova! Ivan revine, nu și Screciu

Andrei Ivan s-a antrenat normal cu lotul Universității Craiova după accidentarea la șold anunțată în exclusivitate de FANATIK. Astfel, atacantul „alb-albaștrilor” face parte din jucătorii care se vor deplasa la Sfântu Gheorghe și care are șanse mari să joace cu Sepsi.

O absență de marcă pentru Universitatea Craiova în ultimele două partide rămâne Vladimir Screciu. Acesta sigur nu va juca cu Sepsi OSK, însă este așteptat de Ivaylo Petev să intre în următoarea partidă din SuperLiga cu Universitatea Craiova, iar staff-ul încearcă să îl recupereze la timp.

Acesta a ratat derby-urile cu Farul și FCSB din cauza unei rupturi musculare din confruntarea cu UTA Arad, scor 2-2. Accidentarea l-a ținut departe de dreptunghiul verde și în stagiul de pregătire din Antalya, unde nu s-a antrenat cot la cot cu colegii săi.

ADVERTISEMENT