Life

Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor, despre bătaia de la iUmor! „Nu neg” / „Nu există așa ceva”

Șerban Copoț și Robert Tudor spun ce s-a întâmplat, de fapt, în culisele iUmor după ce în presă s-a scris că s-au luat la bătaie în timpul filmărilor.
06.06.2023 | 16:00
Serban Copot si magicianul Robert Tudor despre bataia de la iUmor Nu neg  Nu exista asa ceva
Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor ar fi avut un scandal la Iumor
ADVERTISEMENT

iUmor va debuta în curând cu un nou sezon. Cu această ocazie, se filmează intens la Antena 1 pentru cel de-al 15-lea sezon. În cele 11 zile de audiții ar fi existat, se pare, tensiuni serioase între Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor. Spiritele s-ar fi încins de la câteva glume deplasate pe care magicianul de la Neața cu Răzvan și Dani le-ar fi făcut. Apoi, în presă s-a scris că de aici până la o bătaie în toată regula n-ar mai fi fost decât un pas. Acum, cei doi protagoniști fac declarații exclusive despre ceea ce s-a întâmplat în timpul filmărilor.

Șerban Copoț și Robert Tudor fac dezvăluiri despre scandalul la care se spune că au fost protagoniști

Fostul membru al trupei Animal X și magicianul care s-a remarcat la Românii au talent au aflat că vor fi colegi de emisiune. Se pare că vestea nu a picat tocmai bine nici pe de o parte, nici de cealaltă.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-ar fi adresat injurii și și-ar fi scos ochii unul altuia, la figurat, desigur. FANATIK a dorit să verifice informația așa că i-a contactat pe amândoi. Robert Tudor nu a negat informațiile apărute în presă. Magicianul vrea însă să se consulte înainte de a face vreo declarație.

„Nu vreau să comentez acum. Nu neg, nu confirm. Voi face o declarație foarte curând, când voi putea. Vă anunț eu”, a declarat Robert Tudor pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Șerban Copoț, pe de altă parte, susține că acest conflict nu a avut loc. Artistul spune clar și răspicat că nu a existat nicio bătaie între el și magicianul Robert Tudor.

„Nu este adevărat acest scandal. Nu înțeleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu înțeleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violență și bătaie.

ADVERTISEMENT

La noi nu există treaba asta acolo. Este o confuzie. Nu este un subiect acesta pentru că nu există. Eu sunt un om foarte pacifist, nu mă ocup cu așa ceva”, a spus Șerban Copoț pentru FANATIK.

Șerban Copoț, despre colegul său: „Robert Tudor se distrează, pe mine mă doare ”

Cunoscutul cântăreț se declară un om pacifist care de-a lungul anilor nu a intrat în conflicte. În plus, Șerban Copoț este coprezentator al emisiunii Iumor de 14 sezoane, acum urmând al 15-lea.

ADVERTISEMENT

Artistul a avut de-a lungul sezoanelor mai mulți colegi. Printre aceștia se numără Andrei Ștefănescu, Vlad Grigorescu, Ilona Brezoianu și Dan Badea. Niciodată nu s-a pus problema unui conflict între ei.

„Robert Tudor probabil se distrează pe marginea acestui subiect și de asta face pe misteriosul. Nu înțeleg de ce creează confuzie, dar nu a existat nicio bătaie. Nu știu de unde a pornit acest subiect.

Eu la iUmor am altă treabă. Ne pregătim pentru sezonul 15, este mult de muncă. Este o echipă care lucrează din greu și când auzi de astfel de lucruri, îți dai seama că nu este o veselie. Nici nu o luăm prea în serios. Au mai fost scrise tot felul de bazaconii. Lucrăm la o emisiune la care vin tot felul de oamenii. Unii sunt mai colorați, alții mai puțin colorați, este normal să apară tot felul de subiecte.

Mă doare că s-a propagat un asemenea subiect care este legat de imaginea mea. Eu nu mă ocup cu așa ceva. Am alte preocupări, sunt în zona de educație, în zona de ecologie, nu în zona de scandaluri. Probabil că de asta a prins atât de bine pentru că eu nu intru în conflicte. Au găsit ceva de care să se scrie”, a declarat pentru FANATIK Hienă de la Animal X.

Artistul de la Animal- X, pregătit să plece în America: „Urmează să lansez o aplicație”

Șerban este artist, producător muzical şi preşedinte al Asociaţiei Generaţia Verde. Acesta este implicat de peste 17 ani în diverse proiecte de mediu. Acum se pregătește să lanseze o aplicație foarte utilă pentru mediu și pentru asta va pleca în America.

„Fac școala acum. Sunt înscris la un institut din Chicago unde studiez ce înseamnă amprenta de carbon. Urmează să lansez alături de o echipă de la noi de la Generația verde o aplicație pe această idee. Muncesc. Acum mă duc în America la un raport de sustenabilitate al unui mare producător de calculatoare. Eu sunt invitat în calitate de specialist pe amprenta de carbon”, a mai declarat el.

Întrebat cum reușește le facă pe toate, Șerban spune că are o rețetă. Alege să rezolve prioritățile, iar în timpul rămas se ocupă de celelalte lucruri. Planifică totul, dar vacanța trebuie să fie spontană, spune el.

„Pregătim taberele pentru copii din vară. Urmează filmările pentru sezonul nou Iumor și am timp și viață de familie. Eu duc o viață foarte liniștită. Le fac pe toate pentru că le prioritizez. Pe primul loc este familia, desigur, apoi bussiness-ul.

În privința vacanțelor să știi că noi suntem adepții vacanțelor peste noapte. Am mai luat vreo două, trei și le-am anulat. S-a întâmplat să se îmbolnăvească cei mici, așa că nu mai luăm bilete din timp. Atunci când suntem gata, atunci mergem”, a mai spus Șerban Copoț pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT