Life

Șerban Huidu și Mihai Găinușă s-au împăcat. Adevăratul motiv pentru care cei doi nu și-au vorbit 10 ani

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au îngropat securea războiului. De ce au ales să nu își mai vorbească și s-au evitat mai bine de 10 ani.
02.02.2024 | 19:32
Serban Huidu si Mihai Gainusa sau impacat Adevaratul motiv pentru care cei doi nu siau vorbit 10 ani
Șerban Huidu și Mihai Găinușă au îngropat securea războiului. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au fost una dintre cele mai cunoscute formule de prezentatori de pe micile ecrane. Ani la rând, cei doi au prezentat ”Cronica Cârcotașilor”. În ciuda faptului că rezonau foarte bine, la un moment dat, legătura dintre ei s-a rupt brusc.

De ce s-a rupt legătura dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă

Nu există român care să nu cunoască ”Cronica Cârcotașilor” și care să nu îi fi privit, măcar o dată, pe Șerban Huidu și pe Mihai Găinușă. Cei doi se completau de minune și păreau perfecți pentru micile ecrane.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, relația profesională și umană dintre ei a ajuns la final, iar Șerban Huidu nu își poate explica de ce colegul lui a decis să nu mai vorbească cu el. Mihai Găinușă a fost destul de radical și a ales să întrerupă orice legătură cu partenerul lui din televiziune.

Punctul culminant care a distrus orice conexiune dintre cei doi a fost atunci când Huidu a provocat un accident rutier. În urma tragicului eveniment, trei persoane și-au pierdut viața, iar asta i-a debusolat atât pe Șerban, cât și pe Mihai.

ADVERTISEMENT

În acel moment, Șerban Huidu s-a văzut nevoit să se retragă din televiziune. Accidentul l-a impactat și pe colegul său, Mihai Găinușă. Acesta a continuat proiectul TV, dar formula care i-a consacrat nu s-a mai reunit niciodată.

Șerban speră ca fostul său coleg să îi vorbească, într-o zi

Ceea ce nu știe multă lume este faptul că Mihai Găinușă este finul lui Șerban Huidu. Însă, chiar dacă îi leagă acest grad de rudenie, Mihai nu s-a ferit să blocheze numărul de telefon al lui Șerban.

ADVERTISEMENT

Timp de un deceniu, cei doi nu și-au vorbit deloc. Șerban Huidu a povestit cu fiecare ocazie pe care a avut-o despre prietenia dintre ei și Mihai și unde s-au stricat lucrurile. Cu o maturitate desăvârșită, acesta a recunoscut că o mare parte din vină o are și el.

Atunci când s-a retras din televiziune, Șerban Huidu a plasat toate atribuțiile către colegul său. Lui Mihai Găinușă nu i-a fost deloc ușor, dar a făcut tot posibilul pentru a se ridica la nivelul așteptărilor tuturor.

ADVERTISEMENT

Acum, Șerban Huidu recunoaște că istoria lui și a lui Mihai Găinușă este de domeniul trecutului. Ba mai mult, acesta nu neagă faptul că dacă ar avea ocazia să se întâlnească cu el, cel mai probabil, ar discuta.

”Da, nu îmi dau seama de ce e așa supărat, poate o să îi treacă.”, a spus Șerban Huidu în podcastul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT