Sport

Sergiu Hanca anunță dezastrul pentru Dinamo: „Mi-e greu să cred că se pot salva!”

Sergiu Hanca anunță dezastrul la Dinamo, club de la care a plecat în Polonia, la Cracovia.
23.06.2021 | 21:37
Sergiu Hanca anunta dezastrul pentru Dinamo Mie greu sa cred ca se pot salva
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al „câinilor” consideră că situația de la Dinamo este una din care clubul nu mai poate să scape și mai crede că nici suporterii nu vor mai cotiza pentru a salva echipa.

Sergiu Hanca a vorbit și despre vânzarea jucătorilor, însă nu crede că se pot obține mulți bani pe jucătorii români în momentul de față, mai ales după sezoane în care nu au avut cele mai bune cifre.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca anunță dezastrul pentru Dinamo

Sergiu Hanca a vorbit despre situația de la Dinamo, club despre care crede că nu mai are scăpare, din cauza tuturor datoriilor care s-au acumulat de-a lungul timpului:

„Sincer, mi-e greu să cred că Dinamo are șanse de scăpare. Suporterii au ținut în viață mult echipa, dar nu există cineva care să îi ajute.

ADVERTISEMENT

Suporterul dinamovist se va sătura și el la un moment dat, pentru că au și ei grijile lor, datoriile lor, copii și nu pot să dea mereu pentru club, li se va lua și lor la un moment dat”.

„Problema nu cred că e de găsit investitori, problema este datoria, de fapt datoriile din urmă, acolo e dificultatea.

ADVERTISEMENT

Eu chiar sunt curios, probabil se va vedea la final, iar când se va termina totul, fie că e bine sau nu, vom afla ce și-au dorit de la bun început spaniolii care au venit la Dinamo.

Eu nu cred că în ziua de azi se vând jucătorii atât de ușor, mai ales din România. Sunt doar câteva cluburi și câțiva jucători, care dau goluri multe în fiecare sezon și au meciuri și la echipa națională”, a mai spus Sergiu Hanca, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 29 de ani este vârsta lui Sergiu Hanca

„Românii au probleme de mentalitate și de răbdare!”

Sergiu Hanca a vorbit și despre naționala României, despre care crede că putea să facă o figură frumoasă la EURO 2020, dacă ar fi participat, însă a spus care sunt problemele fotbalului românesc în momentul de față:

Polonezii erau încrezători, dar erau pregătiți și pentru o dezamăgire, pentru că e un schimb de generații acolo, unde au rămas doar câțiva jucători cu experiență.

Lewandowski e cel mai bun atacant din lume, dar nu are coechipierii de la Bayern în naționala Poloniei, să fim realiști”.

„Din păcate, noi nu avem mentalitate și nici răbadare. Eu cred că dacă România era la EURO, nu cred că se făcea de râs. Suntem o echipă bună, dar suferim la mentalitate, nu am învățat să fim concentrați 100% în funcție de adversari, exemple ultimele două meciuri, cu Georgia și Anglia.

E dreptul domnului Rădoi pentru strategia lui, iar jucătorii trebuie să respecte și să fie cât mai buni pentru a face ceea ce selecționerul le transmite”, a mai spus Sergiu Hanca.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergiu Hanca, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT