Sport

Sergiu Hanca a semnat pe 3 ani cu Petrolul! A fost prezentat oficial. Update

Sergiu Hanca, fostul căpitan al "câinilor", a fost dorit de oficialii lui Dinamo. Din informaţiile FANATIK, fotbalistul este foarte aproape să semneze cu Petrolul Ploieşti, candidată la play-off.
05.07.2023 | 17:31
Sergiu Hanca a semnat pe 3 ani cu Petrolul A fost prezentat oficial Update
Sergiu Hanca şi Cristian Bălgrădean după un duel FCSB - Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-07-2023
14:35

Sergiu Hanca a fost prezentat oficial la Petrolul, aşa cum FANATIK a anunţat!

Sergiu Hanca a fost prezentat oficial la Petrolul Ploieşti: “Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu internaționalul român Sergiu Cătălin Hanca, cel care a semnat un angajament cu clubul nostru. În vârstă de 31 de ani, Hanca are o experiență bogată adunată la nivelul primelor eșaloane din România și Polonia, în ambele campionate bifând peste 100 de prezențe.

În țară a evoluat pentru FCM Tg. Mureș, Dinamo București și Universitatea Craiova, iar în Extraclasa la KS Cracovia, grupare cu care a câștigat Cupa și Supercupa Poloniei.

Are, de asemenea, și șapte prezențe în echipa națională de seniori, ultimele două meciuri pentru „tricolori” jucându-le pe parcursul anului trecut, în UEFA Nations League. Bun venit, Sergiu Hanca!”

05-07-2023
07:44

Sergiu Hanca a semnat pe 3 ani cu Petrolul!

FANATIK a aflat că Sergiu Hanca a semnat pe trei ani cu Petrolul Ploiești. Fotbalistul va avea un salariu lunar de 8000 de euro și va încasa un bonus la semnătură. Hanca va fi prezentat oficial în orele următoare. 

Dinamo are în continuare interdicţie la transferuri şi această problemă este din ce în ce mai presantă pentru “câini”, în condiţiile în care au rămas trei săptămâni până la startul noii ediţii din SuperLiga.

Sergiu Hanca, fostul căpitan al lui Dinamo, ratează revenirea în “Groapă”! Salariu de 8000 de euro de la Petrolul

Oficialii lui Dinamo au încercat să îl repatrieze pe fostul căpitan din “Groapă”, Sergiu Hanca. Din informaţiile FANATIK, mijlocaşul ofensiv este aproape de un acord cu Petrolul Ploieşti, o candidată la play-off.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că “lupii” îi oferă un salariu de 8000 de euro lunar, iar cele două părţi s-au înţeles de principiu asupra contractului. După ce a reuşit salvarea de la retrogradare, Petrolul vrea să redevină o echipă de prim plan în România.

Dinamo rămâne cu transferurile blocate!

Astfel, “câinii” ar rata un transfer important, dar deocamdată transferurile sunt blocate şi oficialii clubului nu au oferit niciun orizont de timp în care problema ar putea fi rezolvată, situaţia de la FIFA fiind una complicată.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca a revenit în SuperLiga în urmă cu un sezon, când a semnat cu Universitatea Craiova. Mutarea nu a fost de bun augur pentru fotbalist, care a avut un sezon modest şi a fost la “cuţite” cu oficialii oltenilor.

Mijlocaşul ofensiv a avut şi un proces cu oltenii cărora le-a cerut despăgubiri record de 2,5 milioane de euro pentru că a fost exclus din lot de Mirel Rădoi, fostul antrenor al Universităţii Craiova. Procesul a fost pierdut la Comisiile FRF, dar la finalul sezonului, Hanca şi-a reziliat contractul cu oltenii şi a devenit liber.

ADVERTISEMENT

Dinamo şi-a manifestat interesul pentru Sergiu Hanca, dar “câinii” nu pot face nicio mutare momentan. Au venit la echipă doar Ricardo Grigore şi Geani Creţu, jucători împrumutaţi în sezonul trecut şi care mai au contract cu clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Petrolul atacă play-off-ul! Transferuri interesante pentru “lupi”

De cealaltă parte, Petrolul Ploieşti se întăreşte şi vrea să atace un loc de play-off. După venirea lui Marian Copilu situaţia financiară s-a stabilizat şi campania de transferuri a început cu câteva nume interesante precum Guilherme Garutti, Alexandru Musi sau Lukas Zima.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca a evoluat în 16 meciuri din stagiunea precedentă, reuşind să marcheze un gol şi să dea o pasă de gol pentru Universitatea Craiova. Ultimele minute în tricoul oltenilor le-a jucat împotriva FCSB, în prima etapă de play-off, scor 1-1.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Sergiu Hanca
  • 31 de ani are fotbalistul
ADVERTISEMENT