Sport

Sergiu Hanca îi face portretul lui Tomas Vestenicky, noul atacant adus de Mircea Rednic la Dinamo: „Este puternic și are execuții”

Sergiu Hanca are numai cuvinte de laudă la adresa noului atacant adus de Mircea Rednic la Dinamo. Cei doi au fost colegi la KS Cracovia.
12.10.2021 | 17:47
Sergiu Hanca ii face portretul lui Tomas Vestenicky noul atacant adus de Mircea Rednic la Dinamo Este puternic si are executii
ADVERTISEMENT

Cum francezul Salif Cisse nu i-a demonstrat, în cele 45 de minute ale amicalului cu Petrolul Ploiești, că poate revitaliza compartimentul ofensiv al lui Dinamo, Mircea Rednic s-a văzut nevoit să continue căutările și astfel a ajuns la Tomas Vestenicky, un atacant de 25 de ani care a evoluat la un moment dat pentru AS Roma.

Liber de contract din iunie 2021, când s-a despărțit de Chaika Peschanokopskoe, echipă care evoluează în liga secundă a Rusiei, slovacul se află încă de duminică în Capitală – informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK – și participă deja la antrenamentele „câinilor”. CV-ul său le mai cuprinde pe Nistra, Modena și KS Cracovia, unde a fost coleg cu românii Sergiu Hanca și Cornel Râpă.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca laudă noul atacant adus de Mircea Rednic la Dinamo

Chiar dacă a evitat să dea un verdict clar, fostul căpitan al echipei din Ștefan cel Mare a avut numai cuvinte de laudă la adresa vârfului testat de Mircea Rednic în această perioadă. Asta deși a reușit să înscrie doar 5 goluri în cele 73 de meciuri disputate pentru formația poloneză, iar în primăvară a fost „exilat” la satelitul din liga a patra.

A fost la noi și mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezență fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic și are execuții. Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant.

ADVERTISEMENT

Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni. Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist. Cu siguranță va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur”, a explicat Sergiu Hanca, potrivit gsp.ro.

Mircea Lucescu trage semnalul de alarmă: „Dinamo e un brand, nu poate intra în mediocritate”

În ciuda problemelor care o macină, Mircea Lucescu nu concepe ca echipa sa de suflet să se scufunde în mediocritate. Ba chiar lasă de înțeles că se gândește serios ca într-o bună zi să revină în Ștefan cel Mare, pentru a pune umărul la renașterea „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Dați-mă cu vreo 20 de ani înapoi și vă promit că mă duc unde vreți voi. Vedeți-vă de treabă! Aveți altceva de întrebat? Nu vedeți ce vârstă am? Lăsați-mă în pace!

Cine mai poate să se mai gândească că la vârsta mea m-aș mai putea întoarce să fac ceva. Aici îți trebuie un om tânăr, entuziast, cu o pregătire foarte bună, pentru că nivelul e foarte mare.

ADVERTISEMENT

Până la urmă cine vine la Dinamo trebuie să știe că Dinamo e un brand extrem de important pentru sportul românesc și că nu poate să intre în mediocritate.

Sper că Mircea Rednic cu experiența pe care o are, cu faptul că a fost extrem de legat de Dinamo și de performanțele lui Dinamo, sunt convins că el va face treabă, dar nu depinde doar de el”, a declarat „Il Luce”, într-un interviu acordat recent.

 

ADVERTISEMENT