Sport

Sergiu Hanca, pictorial incendiar alături de soție. Jucătorul Universității Craiova și Andreea au aniversat opt ani de relație. Foto

Jucătorul Universității Craiova așteaptă nașterea celui de-al treilea copil. Până atunci, Sergiu Hanca și soția sa au realizat un pictorial.
18.10.2022 | 19:54
Sergiu Hanca pictorial incendiar alaturi de sotie Jucatorul Universitatii Craiova si Andreea au aniversat opt ani de relatie Foto
Sergiu Hanca, pictorial alături de soția sa. Jucătorul Universității Craiova a aniversat opt ani de relație. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca așteaptă ziua în care al cincea membru al familiei jucătorului Universității Craiova va veni pe lume. Fotbalistul „alb-albaștrilor” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa Andreea, care i-a dăruit un băiat și o fată în cei opt ani de relație.

Fotbalistul Universității Craiova așteaptă un nou membru în familie. Sergiu Hanca și soția sa au împlinit opt ani de relație

După o perioadă de timp fără prea multe minute în tricoul Universității Craiova, Sergiu Hanca a revenit în primul 11 pregătit de Mirel Rădoi. Acesta a fost titular în confruntarea cu Petrolul Ploiești, scor 2-1, însă tehnicianul oltenilor a decis să îl schimbe cu Jovan Markovic în minutul 60.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la Universitatea Craiova nu a avut realizări notabile până în prezent, Sergiu Hanca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa. În viitorul apropiat, fotbalistul oltenilor va deveni tată pentru a treia oară.

Înainte de naștere, Andreea și Sergiu Hanca au realizat un pictorial emoționant alături de viitorul lor copil. Postarea soției sale a fost publicată după o săptâmână de la aniversarea celor doi, iar aceasta a transmis: „8 ani cu tine! 10.10.2014”

ADVERTISEMENT

Jucătorul Universității Craiova a primit vestea cea mare pe 1 aprilie 2021 de la fostul său coechipier de la Cracovia, Virgil Ghiță. După golul înscris în victoria cu Stal Mielec, scor 2-1, internaționalul român i-a pus mingea sub tricou lui Sergiu Hanca, semn că va deveni tată din nou.

Calvarul prin care a trecut soția lui Sergiu Hanca: „Au fost cele mai dureroase 4 luni din viața mea”

A treia sarcină nu a fost ușoară pentru Andreea Hanca, soția jucătorului de la echipa națională a României. Aceasta a mărturisit că a trăit o perioadă dificilă în primele luni, însă situația s-a remediat după o serie de tratamente și acum se simte mult mai bine.

ADVERTISEMENT

”După 4 luni de chin și durere, simt că am aripi și puterea de a zbura. Au fost cele mai dureroase 4 luni din viața mea, în care am dus o luptă permanentă de a mă menține om. Cea de-a treia sarcină a fost mai pregătită ca niciodată. Cel puțin așa am gândit la început…

Cu toate acestea, am ajuns de două ori de urgență la spital, o dată în pre-travaliu și mult prea devreme pentru o naștere, pentru că aveam doar 30 de săptămâni de sarcină și bebelușul nu era complet pregătit și dezvoltat. Cu ajutorul doctorei mele, am reușit să oprim la timp o naștere prematură.

ADVERTISEMENT

Timp de 4 luni am urmat un tratament zilnic, iar asta m-a ajutat să mă pun din nou pe picioare. În sarcină nu ai voie să iei pastile care să îți oprească durerile așa că le-am experimentat din plin, însă nu le regret, pentru că bebe a fost mereu bine și în siguranță”, a mărturisit Andreea Hanca.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,40 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la Hermannstadt – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT