Life

Serialul cu care Antena 1 vrea să rupă audiențele. A primit o sumedenie de premii

Serialul Netflix cu care Antena 1 vrea să rupă audiențele. A primit mai multe premii și are la bază o poveste foarte cunoscută.
28.06.2023 | 09:15
Serialul cu care Antena 1 vrea sa rupa audientele A primit o sumedenie de premii
Serialul care se difuzează la Antena 1. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Începând din această săptămână, la Antena 1 se difuzează serialul “Narcos”, cu care postul TV vrea să rupă audiențele. Producția spune povestea celui mai mare nume din lumea drogurilor.

Serialul cu care Antena 1 vrea să rupă audiențele. A avut premiera pe Netflix

Începând de luni, 26 iunie, la Antena 1 se difuzează “Narcos”. Serialul a avut premiera în 2015, s-a difuzat până în 2017 și a avut trei sezoane. A primit mai multe premii și nominalizări.

ADVERTISEMENT

Serialul are în total trei sezoane și are la bază povestea lui Pablo Escobar, cel care a fost conducătorul celei mai puternice organizații criminale de trafic de droguri din Columbia.

Pablo Escobar este interpretat de actorul brazilian Wagner Moura. Datorită prestației sale în celebrul serial, actorul a primit o nominalizare la Globul de Aur.

ADVERTISEMENT

De asemenea, producția a primit mai multe nominalizări, cum ar fi cea la Premiile Emmy, precum și la Premiul BAFTA pentru cel mai bun serial străin. Totodată, “Narcos” este considerat a fi cel mai reușit proiect Netflix.

Producția a fost atent documentată și creată de Chris Brancato, Carlo Bernard și Doug Miro. În serial este urmărită evoluția lui Pablo Escobar, de la finalul anilor ’70 și începutul decadei anilor ’80, atunci când a intrat în lumea stupefiantelor și a pus bazele cartelului Medelin.

ADVERTISEMENT

La apogeul său, atunci când deja acumulase o avere considerabilă, estimată la 30 de miliarde de dolari în 1990, Pablo Escobar era cel mai puternic și influent nume din lumea drogurilor. Acesta ajunsese să dețină 80% din traficul de cocaină din SUA.

Serialul poate fi urmărit de telespectatori la Antena 1, în fiecare luni și marți, de la 23.00. Producția se difuzează și miercurea, de la ora 23.30. În continuare, serialul este disponibil și pe Netflix.

ADVERTISEMENT

În total, serialul “Narcos” a avut 30 de episoade. Din distribuție mai fac parte acorii Pedro Pascal și Boyd Holbrook, în rolurile agenților Javier Peña și Steve Murphy. Cei doi luptă împotriva cartelului de la Medelin, care era una dintre cele mai mari organizații criminale de tip terorist din istoria recentă.

ADVERTISEMENT