Life

Serialul cu care TVR 1 vrea să dea lovitura. Va fi difuzat de luni până vineri

Producția cu care TVR 1 are șanse mari să rupă audiențele din România. Telespectatorii o pot viziona de luni până vineri.
07.02.2024 | 15:19
Serialul cu care TVR 1 vrea sa dea lovitura Va fi difuzat de luni pana vineri
Producția cu care TVR 1 are șanse mari să rupă audiențele din România. Telespectatorii o pot viziona de luni până vineri. Sursa foto: tvr1.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialul cu care TVR 1 vrea să dea lovitura. Va fi difuzat de luni până vineri, așadar de cinci ori pe săptămână. Din distribuția sa fac parte actori precum: Seo Hyun-jin, Cho Hyun-jae, Jeon Tae-soo şi Seo Woo.

Producția cu care TVR 1 are șanse mari să rupă audiențele din România. Telespectatorii o pot viziona de luni până vineri

Producția cu care TVR 1 are șanse mari să rupă audiențele din România. Telespectatorii o pot viziona de luni până vineri începând cu ora 16:45. Serialul are premiera în cursul zilei de miercuri, 7 februarie 2024.

ADVERTISEMENT

Această peliculă este de origine coreeană și reprezintă o dramă istorică. Trebuia să aibă 120 de episoade, însă difuzarea s-a suprapus cu Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, motiv pentru care episoadele au fost reduse.

Povestea se încheie mai devreme, dar nu înainte de a afla adevărul pe care îl ascunde. Se numește Fiica regelui, are 54 de episoade, iar din distribuţia sa fac parte actorii Seo Hyun-jin, Cho Hyun-jae, Jeon Tae-soo şi Seo Woo.

ADVERTISEMENT

Acțiunea se petrece pe vremea regelui Muryeong (462 – 523). Concret, este vorba de al 25-lea monarh din Baekje, unul dintre cele trei regate coreene inițiale. Nu monarhul este personajul principal al serialului de pe TVR 1, ci fiica sa cea mare.

Care este povestea din serialul Fiica regelui de la TVR 1

Fiica Regelui, serialul cu care TVR 1 vrea să dea lovitura, înlocuieşte producția Jumătatea mea (My Dearest, 2023). Povestea pelicului are loc la începutul secolului al VI-lea, pe vremea celor 3 regate coreene.

ADVERTISEMENT

Desfășurarea acțiunii are loc în perioada în care generalul Yung devine conducătorul regatului Baekje, după ce fostul rege este ucis în urma unui complot de la curte. Din păcate, Yung, al 25-lea rege al Baekje, se desparte de femeia pe care o iubește și care îi poartă copilul.

„Regele îşi creşte fiul vitreg, pe Myeong-nong (rol interpretat de Cho Hyun-jae), cel care mai târziu va deveni Regele Seong. Tânărul este rece ca gheaţa când se ocupă de chestiuni de stat, dar generos şi blând cu oamenii săi. El riscă totul pentru a-l ajuta pe regele Muryeong să-i redea regatului Baekje gloria trecută.

ADVERTISEMENT

Bunul mers al domniei este subminat de uneltirile lui Jin-moo (actorul Jeon Tae-soo), un individ rebel, afemeiat şi răsfăţat. El este singurul fiu rămas al regelui Dong-sung, care fusese asasinat. Întrucât este considerat inapt să conducă, înalţii miniştri decid să-l elimine.

După ce regele Muryeong preia tronul pe care a stat cândva tatăl său, el dezvoltă o ură profundă faţă de regele Muryeong şi Myeong-nong şi aşteaptă cu răbdare să răzbune moartea tatălui său…

Mica Seol-nan, fiica regelui Muryeong, se naşte şi creşte, aşadar, într-o casă modestă, în regatul din apropiere, Gaya, împreună cu sora ei vitregă, Seol-hee, fără să-şi cunoască adevărata identitate.

Cele două fete sunt diferite ca ziua şi noaptea: Seol-nan (interpretată de actriţa Seo Hyun-jin), veselă şi blândă, se bucură de viaţa ei simplă în mijlocul naturii, în timp ce ambiţioasa Seol-hee (interpretată de actriţa Seo Woo), o tânără de o frumuseţe fără egal, visează la averi şi titluri importante.

Pe patul de moarte, mama lor mărturiseşte secretul identităţii lui Seol-nan, dar singura care o aude este Seol-hee, iar aceasta profită de ocazia nesperată şi fuge în capitala regatului, dându-se drept prinţesă. Între timp, adevărata fiică a regelui crede că sora ei a fost răpită şi jură că va face orice pentru a o regăsi.

Soarta îi îndreaptă paşii tot către palatul regal, unde va deveni o mare luptătoare, conducând grupul secret de spionaj Bimun şi ajutându-şi ţara în război, înainte să-şi descopere trecutul şi adevăratul nume: Soo Baek-hyang”, scrie tvr1.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: