Life

Serialul de pe HBO Max care a fost făcut praf de critici și public: ”Fiecare personaj e insuportabil. Arată groaznic”

Producția de pe HBO Max care nu a fost primită bine de public. Cum au reacționat majoritatea oamenilor după primele episoade.
27.01.2023 | 06:07
Serialul de pe HBO Max care a fost facut praf de critici si public Fiecare personaj e insuportabil Arata groaznic
Producția de pe HBO Max care nu a fost primită bine de public. Cum au reacționat majoritatea oamenilor după primele episoade. Sursa foto: mobilissimo.ro
ADVERTISEMENT

Serialul de pe o cunoscută platformă de streaming care a fost făcut praf de critici și public. Internauții sunt de părere că fiecare personaj e insuportabil și că totul arată groaznic. În peliculă joacă Mindy Kaling, Constance Wu, Glenn Howerton și Sam Richardson.

Producția de pe HBO Max care nu a fost primită bine de public. Cum au reacționat majoritatea oamenilor după primele episoade

HBO Max le-a pus oamenilor la dispoziție Velma, care spune povestea originală și amuzantă a creierului neapreciat al bandei din celebrele desene animate Scooby-Doo Mystery. Cele 10 episoade ale peliculei își propun să dezvăluie trecutul complex și plin de culoare al acesteia.

ADVERTISEMENT

Din păcate, serialul nu a fost primit bine de public și a primit numeroase critici. A fost făcut praf de oamenii din lumea întreagă, în ciuda faptului că are o distribuție solidă.

Mindy Kaling interpretează rolul tinerei Velma, Constance Wu și-a împrumutat vocea lui Daphne, în timp ce Sam Richardson îl joacă pe Shaggy. Cel care lipsește este chiar Scooby Doo, faimosul câine din seria reală.

ADVERTISEMENT

Toate aceste aspecte nu au ajutat deloc lucrurile în privința serialului Velma care se poate urmări pe HBO Max. Recenziile publicate deja în mediul online nu sunt de bun augur pentru producătorii producției.

În momentul de față, a primit 1,3 din 10 stele. Potrivit IMDb a primit un record nedorit ca fiind cel de-al treilea cel mai prost cotat show din istoria televiziunii. Unii oameni chiar cred că serialul a ”distrus” definitiv desenele animate care îl au în prim-plan pe Scooby Doo.

ADVERTISEMENT

Velma, serialul de pe HBO Max criticat aspru de oameni

„Putem să nu mai lăsăm oamenii care nu respectă media originală să pună mâna pe ea și să o strice?”, a spus cineva pe rețelele de socializare despre serialul de pe HBO Max, scrie uniland.com.

„Avem pe The Witcher, Percy Jackson, încă o tonă, iar acum pe Velma. Scooby Doo nu trebuie să fie transformat într-unul dintre aceste spectacole groaznice de «comedie pentru adulți»”, a adăugat altcineva.

ADVERTISEMENT

„Fiecare personaj este insuportabil. Fie că este vorba de glumele îngrozitoare ale zeului care nu aterizează niciodată sau de povestea de fundal ridicolă pe care i-au dat-o lui Velma, spectacolul cade în mod constant pe fund”, a spus un internaut.

„Acest film cu Velma arată atât de îngrozitor”, a încheiat un alt fan al celebrei serii de desene animate.

ADVERTISEMENT
Tags: