Fotbal intern

Sezon de coşmar pentru Florinel Coman: accidentare de lungă durată şi probleme cu legea. Cum îi poate fi afectat viitorul transfer

24.02.2021 | 10:34
Sezon de cosmar pentru Florinel Coman accidentare de lunga durata si probleme cu legea Cum ii poate fi afectat viitorul transfer
ADVERTISEMENT

Florinel Coman are parte de un sezon de coşmar la FCSB. După accidentarea de lungă durată care l-a ţinut pe tuşă în startul sezonului, fotbalistul are acum probleme cu legea. FANATIK îţi prezintă cum îi poate fi afectat transferul în străinătate.

Gigi Becali speră să ia zeci de milioane de euro de pe urma lui Florinel Coman, însă ultimul scandal poate să-i afecteze grav imaginea fotbalistului. Mai mult decât atât, accidentarea suferită la mijlocul lunii septembrie a venit într-un moment când jucătorul transferat de la Viitorul era în mare formă.

ADVERTISEMENT

Cum a început sezonul de coşmar al lui Florinel Coman: întâi accidentarea, apoi scandalul permisului

Până să se accidenteze în meciul cu Backa Topola, Florinel Coman avea 1 gol marcat şi 3 pase decisive în 5 meciuri din startul sezonului. Alături de Dennis Man, fotbalistul de 22 de ani era unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în toamnă, însă totul s-a oprit în timpul partidei din Europa League.

Dacă iniţial s-a crezut că accidentarea nu-l va ţine prea mult în afara terenului, Florinel Coman a lipsit aproape două luni şi jumătate. Revenit pe teren în 5 decembrie, când marca un gol în meciul FCSB – UTA Arad 3-0, fotbalistul nu a mai avut prestaţiile din startul sezonului.

ADVERTISEMENT

“A avut o accidentare foarte complicată și foarte rar întâlnită în fotbal. Unii medici spuneau că trebuie să se opereze, alții că nu. La gleznă a avut o problemă.  A fost o contuzie puternică dar care efectiv i-a deteriorat glezna. Forma sportivă nu și-a recăpătat-o 100%.  A avut o răbufnire de orgoliu în ultimele 20 de minute la meciul cu Sibiul”, spunea recent Mihai Stoica.

Ca tabloul unui sezon de coşmar să fie întregit, Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis. Fotbalistul de 22 de ani le-a prezentat poliţiştilor un permis obţinut în Ucraina, după ce a fost surprins circulând cu 165 km/oră pe Autostrada Soarelui. FANATIK a prezentat în exclusivitate modul prin care poliţiştii au fost şocaţi atunci când l-au oprit pe Florinel Coman.

ADVERTISEMENT
  • 3.000.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman de la Viitorul

Problemele cu legea şi viaţa extrasportivă îi pot afecta un viitor transfer

Orice club din străinătate care se respectă verifică toate aspectele vieţii unui fotbalist înainte să-l transfere. Pe lângă partea sportivă, jucătorul este monitorizat dacă are probleme extrasportive, în special cele legate de încălcarea legii.

În mai 2020, Giovani Becali susţinea că sunt manageri din Europa care nu privesc cu ochi buni viaţa extrasportivă a lui Florinel Coman. “Mai sunt și bețe în roate de pe undeva. Alți manageri cărora nu le convine, că nu are viață bună, extrasportivă, că nu știu ce”, spunea Ioan Becali în urmă cu aproape un an.

ADVERTISEMENT

Viaţa extrasportivă a lui Florinel Coman a ajuns şi subiectul unui articol pe site-ului goal.com, înainte de România U21 – Germania U21, semifinala EURO de tineret din 2019. Atunci, nemţii susţineau că fotbalistul de la FCSB nu trebuie considerat un model.

“Lui Florinel Coman îi place să petreacă și îi plac și țigările. Nu este un model, dar este unul dintre cele mai mari talente din echipa României U21”, scriau nemţii în vara lui 2019.

  • 5.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman
  • 2 goluri şi 7 pase decisive are Florinel Coman în cele 19 meciuri jucate pentru FCSB în actualul sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT