News

Sfârșit tragic pentru un copil de 12 ani. Lovit de o betonieră, a murit la spital. Șoferul este căutat de polițiști

Sfârșit tragic pentru un copil de 12 ani, din județul Vaslui. Băiatul a murit la spital după ce a fost lovit de o betonieră.
31.05.2023 | 18:16
Sfarsit tragic pentru un copil de 12 ani Lovit de o betoniera a murit la spital Soferul este cautat de politisti
Sfârșit tragic pentru un copil de 12 ani. Lovit de o betonieră, a murit la spital. Sursa foto: vremeanoua.ro
ADVERTISEMENT

Sfârșit tragic pentru un copil de 12 ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui. Băiatul a fost accidentat de o betonieră, în timp ce se plimba cu bicicleta, miercuri. Minorul a fost găsit în stare de inconștiență și transportat la spital. Ulterior, acesta a murit.

Sfârșit tragic pentru un copil din Vaslui. A murit în urma unui tragic accident

Accidentul s-a produs în cursul zilei de miercuri, pe DN 15D, la intrarea în comuna Ștefan cel Mare. La fața locului au ajuns pompierii din Vaslui cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

ADVERTISEMENT

Ajunși în zona sesizării, pentru acordarea primului ajutor, reprezentanții ISU l-au găsit pe băiatul de 12 ani întins pe carosabil și au constatat că victima se afla în stare de inconștiență.

”Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu un echipaj SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) pentru salvarea vieții unui copil în vârstă de 12 ani, copil care a fost lovit de un autocamion pe DN 15D, la intrarea în localitatea Ștefan cel Mare, comuna Ștefan cel Mare. Din primele informații, copilul se află în stare de inconștiență”, au anunțat reprezentanții ISU Vaslui.

ADVERTISEMENT

Băiatul a ajuns la Spitalului Județean de Urgență Vaslui, dar din păcate, nu a putut fi salvat. În cele din urmă, copilul a murit la spital, așa cum transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui.

“Victima a fost găsită în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme produse în urma accidentului rutier. Copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, însă în urmă cu aproximativ 20 minute medicii ai fost nevoiți să declare decesul”, a adăugat ISU Vaslui.

ADVERTISEMENT

Șoferul autocamionului este căutat de polițiști

La fața locului au ajuns și polițiștii pentru a desfășura cercetări. Șoferul betonierei este de negăsit, însă oamenii legii iau în calcul varianta conform căreia conducătorul auto nu și-ar fi dat seama că a lovit copilul cu bara din spate, potrivit vremeanoua.ro. Prin urmare, acesta nu a oprit la locul accidentului.

Zona a fost împânzită de polițiști cu scopul de a identifica autocamionul implicat în această tragedie. Agenții de la Rutieră opresc toate betonierele, la intrarea în municipiul Vaslui, sperând că o șoferul responsabil va fi găsit în cel mai scurt timp posibil.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului grav, produs pe DN 15D, în comuna Ștefan cel Mare, oamenii legii au dechis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, transmit polițiștii.

ADVERTISEMENT