Life

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 ani. A murit la oră după ce a mâncat o pizza comandată online

Un tânăr de numai 23 de ani a murit după ce a mâncat o felie de pizza pe care a comandat-o online. Ce s-a întâmplat cu băiatul.
11.01.2024 | 00:18
Sfarsit tragic pentru un tanar de 23 ani A murit la ora dupa ce a mancat o pizza comandata online
Un tânăr a murit după ce a mâncat o felie de pizza. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 23 de ani a avut parte de un final tragic după ce a mâncat o felie de pizza pe care a comandat-o online. A luat masa cu încă doi prieteni, apoi i s-a făcut rău, iar aceștia au chemat ambulanța.

Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a consumat o felie de pizza

Un caz șocant a avut loc în Marea Britanie, unde James Atkinson, un tânăr de numai 23 de ani, a murit după ce a mâncat o felie dintr-o pizza pe care a comandat-o online în timp ce se afla acasă cu doi prieteni.

ADVERTISEMENT

Ei au comandat mâncarea de la un restaurant din Newcastle, Marea Britanie, iar în comandă erau trei pizza cu pui tikka masala, cartofi prăjiți și alte tipuri de mâncare. Dar la aproximativ o oră, băiatul a început să se simtă rău.

James și-a dat seama rapid că a dezvoltat o reacție alergică la ceva ce a mâncat, astfel că chemat ambulanța. La apartamentul său au ajuns rapid doi paramedici, iar în momentul în care era transferat la spital, a intrat în șoc anafilactic.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după aceea, James Atkinson s-a stins din viață și cu toate că au fost aplicate manevrele de resuscitare, medicii au fost nevoiți so constate decesul tânărului de doar 23 de ani.

Ce s-a întâmplat înainte să comande mâncarea

Înainte de a lua mâncarea, băiatul a căutat pe internet dacă pizza cu curry are în conținutul său nuci, iar mâncarea a fost făcută de prietenii săi, astfel că în cazul morții sale s-a deschis o anchetă.

ADVERTISEMENT

Luke și Robert au fost anchetați de poliție, iar Luke a dezvăluit că nu este sigur dacă James Atkinson a precizat despre alergia sa atunci când comanda a fost plasată, dar știe că a căutat informația pe Google.

După ce a luat prima înghițitură din felia de pizza cu tikka masala, James a dezvăluit că își face griji pentru ingredientele pe care mâncarea pe care a comandat-o ar putea să le conțină.

ADVERTISEMENT

„Când ne uitam la opțiunile de meniu, James menționase dacă tipul de pizza ar putea conține nuci. James a folosit computerul pentru a vedea dacă acel tip de curry conține nuci”, a spus Luke, conform cancan.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: