Life

Sfatul zilei de duminică, 25 decembrie 2022. Zodiile care au un Crăciun de poveste

Află care este sfatul zilei de duminică, 25 decembrie 2022 pentru zodia ta! Cum va arăta prima zi de Crăciun din punct de vedere astrologic?
24.12.2022 | 07:30
Sfatul zilei de duminica 25 decembrie 2022 Zodiile care au un Craciun de poveste
Sfatul zilei de duminică, 25 decembrie 2022. Foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de duminică, 25 decembrie 2022 și află ce te îndeamnă astrele să faci în ziua de Crăciun!

Sfatul zilei de duminică, 25 decembrie 2022

Berbec: Vizitează-i pe cei pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme. O vizită-surpriză le va însenina complet viața. Numărul norocos: 13.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu exagera cu mâncărurile, cu bucatele nenumărate de pe mese. Ești tu gurmand, dar trebuie să fii precaut! Cifra norocoasă: 4.

Zodia Gemeni: Te înconjoară tot felul de gânduri, de regretul că în anumite momente ale vieții ai acționat altfel. Nu te mai uita în trecut cu durere sau mânie. Ai în față suficiente motive să te bucuri. Cifra norocoasă: 1.

ADVERTISEMENT

Rac: Ai așteptări prea mari de la oameni și de aici pornesc și dezamăgirile. Încearcă să fii mai realist. Cifra norocoasă: 8.

Zodia Leu: Renunță la anumite cheltuieli care nu sunt necesare. Nu uita că ai nevoie de bani și de Revelion. Numărul norocos al zilei: 10.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Anumite probleme de sănătate s-ar putea să te sâcâie. Relaxează-te, odihnește-te cât de mult poți azi. Cifra norocoasă: 5.

Balanță: Pune-te la curent cu ultimele schimbări tehnologice dacă vrei să deschizi o afacere cum n-a văzut Parisul! Numărul norocos: 11.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii trec prin toate emoțiile posibile

Scorpion: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu cu cei vârstnici, măcar în sfânta zi de Crăciun! O zi pe an lasă-i și pe alții să aibă dreptate. Cifra norocoasă: 2.

Săgetător: Treci prin tot felul de stări, de la apatie la îngrijorare, de la zâmbete scurte la râsete în cascadă. E ziua tuturor emoțiilor, așa că trăiește-o din plin. Cifra norocoasă: 7.

Capricorn: Ai multe de învățat de la părinții tăi în această perioadă a sărbătorilor, așa că ciulește bine urechile. Cifra norocoasă: 9.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o într-un mod diplomat. Nu l strica sărbătorile celorlalți. Cifra norocoasă: 3.

Pești: Concentrează-te asupra bunăstării, a comunicării cu cei dragi. Renunță la discuțiile despre muncă, măcar în această zi. Cifra norocoasă: 6.

ADVERTISEMENT