Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sfaturile de viață ale lui Gigi Becali pentru Tavi Popescu. „Vrei să fii milionar? Ai grijă că se urcă oaia pe lup!”

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a avertizat din nou pe Octavian Popescu. Pilde și sfaturi colorate pentru „perla” echipei.
04.12.2023 | 18:47
Sfaturile de viata ale lui Gigi Becali pentru Tavi Popescu Vrei sa fii milionar Ai grija ca se urca oaia pe lup
Gigi Becali i-a oferit sfaturi importante de viață „perlei” Octavian Popescu, pentru a-l readuce la forma bună de altădată. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a pus la zid jucătorii la FANATIK SUPERLIGA după înfrângerea clară împotriva echipei lui Dorinel Munteanu, scor 0-2. Patronul FCSB l-a luat în colimator și pe Octavian Popescu.

Gigi Becali îi atrage din nou atenția lui Octavian Popescu: „Trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta”

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre criza de formă fără ieșire a lui Octavian Popescu: „Când ai talent, trebuie să-l combini cu munca. Că dacă nu, și te fură puțin, pentru că e o vârstă atunci când trebuie să-ți pui rădăcinile.

ADVERTISEMENT

În loc să te gândești numai la fotbal și îți iei o fată care stai cu ea și poate… nu vreau să zic ceva că nu mă interesează. Dar e ceva, nu știu ce se întâmplă.

Noi am fost tineri. Poate lumea râde că ziceți că e anormal. Bă, dacă vrei să faci fotbal, chiar de căsătorit de vei fi, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei să faci fotbal la mare nivel și să iei bani.

ADVERTISEMENT

Becali îl sfătuiește pe Tavi Popescu să facă sex mai rar„Să îi spui la soție: ‘Bă, ne împreunăm o dată pe săptămână’. Dacă iei una fată și stai cu ea și în fiecare seară împreunare, împreunare, apoi s-a dus seva și puterea ta! Îți tremură genunchii. Mai ales acuma că fac tot felul de împreunări. E vai de capul nostru. Vai și vai”.

Gigi Becali crede însă că Octavian Popescu nu poate să se abțină: „Când e omul așa făcut nu ai ce să îi faci”

Gigi Becali e însă conștient că pentru Octavian Popescu e greu să mai revină la forma din trecut în acest context:„Niciodată nu m-am băgat în ceea ce privește viața particulară. Păi degeaba. Obișnuița se face deprindere, deprinderea se face fire. Dacă ei oamenii așa vor să facă, așa fac. Când e omul așa făcut nu ai ce să îi faci”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului nu se adresează doar lui Tavi, ci tuturor jucătorilor care își doresc mai mult de la cariera lor: „Eu le dau sfaturi. Cei ce vreți să faceți fotbal la mare nivel, să deveniți milionari, stați separați de neveste, dormiți în cameră separată. O să comenteze acuma mulți… Voi comentați, eu spun.

Și când vrea soția ta să vină la tine în cameră să vină. Sau când vrei tu să te duci la ea să te duci. Dar să nu stai. Dacă stai cu ea… sari ca lupul pe oaie, dacă dormi cu ea se urcă oaia pe lup”.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ratezi FANATIK SUPERLIGA! Horia Ivanovici și invitații te așteaptă luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE pe FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube la 17:30.

Gigi Becali îl sfătuiește pe Tavi Popescu să nu mai doarmă cu soția în cameră

ADVERTISEMENT