Sport

Shakira face lumină după despărțirea de Gerard Pique! Ce s-a întâmplat de fapt în momentul în care a fost surprinsă urcând în ambulanță

În weekend, Shakira (45 de ani) a anunțat despărțirea de Gerard Pique (35 de ani). Cei doi vor divorța cât de curând, dar, până atunci, artista a ieșit cu noi dezvăluiri.
06.06.2022 | 12:05
Shakira face lumina dupa despartirea de Gerard Pique Ce sa intamplat de fapt in momentul in care a fost surprinsa urcand in ambulanta
Gerard Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de relație. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Artista din Columbia și stoperul Barcelonei s-au despărțit după 12 ani de relație. Deși sunt căsătoriți și au doi copii, Shakira a decis să pună punct după ce a fost înșelată cu o femeie cu 25 de ani mai tânără.

Comunicatul Shakirei după ce au apărut imagini cu ea în ambulanță, imediat după despărțirea de Pique

La scurt timp după ce a ieșit la suprafață ruptura dintre Shakira și Pique, în presă au apărut fotografii cu Shakira și Pique urcând într-o ambulanță, în Barcelona. S-a speculat că artista a suferit un atac de panică, pe 28 mai, și de aceea a avut nevoie de îngrijri medicale.

ADVERTISEMENT

Sud-americanca a postat însă pe rețelele de socializare un comunicat, în care le-a explicat fanilor că se afla în ambulanță pentru a fi alături de tatăl ei, care a suferit un accident destul de grav la cap.

„Primesc multe mesaje de îngrijorare cum că am fost văzută recent în ambulanță, în Barcelona. Voiam doar să vă anunț că acele poze sunt din weekendul trecut, când tatăl meu a suferit o căzătură gravă și a trebuit să-l însoțesc în ambulanță către spital, unde se recuperează în aceste momente.

ADVERTISEMENT

Vă rog să îi transmiteți urări de bine și vă mulțumesc, ca întotdeauna, pentru dragostea și susținerea voastră”, a fost mesajul Shakirei.

Gerard Pique, mesaje indecente către un model fitness

După ce au apărut zvonurile că are o amantă, Gerard Pique a fost acuzat de adulter și de un model fitness. Suzy Cortez (32 de ani) a declarat că fundașul Barcelonei i-a trimis mesaje indecente în timp ce se afla într-o relație cu Shakira. Printre altele, Suzy a dezvăluită că Pique era „gelos” pe faptul că modelul are tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

„Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. 

Am fost prieten cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje. Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa și cât de mare e fundul meu. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi.

ADVERTISEMENT

Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citată de Marca.

ADVERTISEMENT