News

Şi-a călcat vecinii cu maşina şi le-a distrus gardul. Gestul extrem la care a recurs un ilfovean, după o discuţie aprinsă

Un bărbat din Ilfov a intrat intenționat cu mașina în gardul unei case, după un scandal monstru. Două persoane au fost lovite de mașină și au ajuns la spital.
20.02.2024 | 10:57
Sia calcat vecinii cu masina si lea distrus gardul Gestul extrem la care a recurs un ilfovean dupa o discutie aprinsa
Şi-a călcat vecinii cu maşina şi le-a distrus gardul. Gestul extrem la care a recurs un ilfovean, după o discuţie aprinsă
ADVERTISEMENT

Anchetatorii vorbesc despre un scandal între două familii din Mogoșoaia. Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit anunțului făcut de Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov. E neclar momentan ce a provocat acea dispută.

Şi-a călcat vecinii cu maşina şi le-a distrus gardul

“Din primele verificări s-a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză existând un conflict spontan între membrii a două familii, aceştia agresându-se fizic, reciproc, prin loviri cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu obiecte contondente.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, un bărbat, implicat în conflict, s-ar fi urcat la volanul unui autoturism şi ar fi lovit de două ori gardul locuinţei, precum şi două persoane, respectiv un tânăr, de 19 ani şi o femeie, de 49 de ani, după care a părăsit locul faptei”, au transmis poliţiştii.

În total au fost rănite trei persoane în urma scandalului. Așadar, unul dintre răniți nu a fost implicat în accidentul provocat de autoturism. De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatul consumase alcool înainte să își lovească vecinii cu mașina, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Scandal monstru în București între mai mulți vecini

Potrivit oamenilor legii, bărbatul nu consumase, însă, alcool. Cu toate acestea, ca și măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile. Polițiștii nu au avut nevoie de prea mult timp pentru a-l prinde, pentru că acesta nu fugise de la locul faptei.

“În cel mai scurt timp, poliţiştii rutieri din Buftea l-au depistat pe bărbatul respectiv, pe o stradă din apropierea locului faptei şi l-au condus la sediul Poliţiei Oraşului Buftea, pentru cercetări. Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, care au indicat o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Totodată, un rezultat negativ la consumul de substanţe psihoactive, context în care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 990 de lei, conform OUG 195/2002, iar, ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere, pentru 90 de zile”, mai arată reprezentanții IPJ Ilfov.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, însă a fost ulterior prezentat Tribunalului Ilfov, care a decis că acesta reprezintă un pericol public și trebuie reținut pentru 30 de zile. Dacă va fi nevoie, această măsură va fi prelungită.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii din Ilfov vor continua cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Așadar, bărbatul riscă să își petreacă următoarea perioadă în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT