Life

Și-au spus adio! Celebrul actor și iubita cu 25 de ani mai tânără s-au despărțit

Au pus capăt legăturii amoroase! Starul și partenera de viață mai mică cu 25 de ani s-au separat după o relație scurtă.
23.02.2024 | 07:37
Siau spus adio Celebrul actor si iubita cu 25 de ani mai tanara sau despartit
Au pus capăt legăturii amoroase! Starul și partenera de viață mai mică cu 25 de ani s-au separat după o relație scurtă. Sursa foto: markmanson.net
ADVERTISEMENT

Și-au spus adio! Celebrul actor și iubita cu 25 de ani mai tânără s-au despărțit. Cine a luat decizia de a face acest pas, dar și de ce s-a ajuns în această situație. Cum stau lucrurile în momentul de față între cei doi.

Au pus capăt legăturii amoroase! Starul și partenera de viață mai mică cu 25 de ani s-au separat după o relație scurtă

Au pus capăt legăturii amoroase! Starul și partenera de viață mai mică cu 25 de ani s-au separat după o relație scurtă care a început la finalul anului trecut. La doar două luni de conviețuire au decis să o ia pe drumuri separte.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de actorul Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, care este din nou singur. Vedeta americană a hotărât să rupă relația cu frumoasa Elsina Khayrov, în vârstă de 36 de ani și originară din Rusia.

Aceasta este fiica unui politician aliat cu Vladimir Putin și fosta soție a oligarhului Dimitri Tsvetkov, împreună cu care are doi copii, o fată și un băiat. Se pare că cei mici au fost motivul pentru care starul din Top Gun s-a despărțit de ea.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată la scurtă vreme după ce renumitul actor i-a întâlnit pe copii. Tom Cruise și fosta parteneră de viață păreau că se înțeleg de minune, mai ales că sunt vecini. Locuiesc în același complex de apartamente din Londra.

„El s-a răcit brusc și a încheiat lucrurile într-o notă proastă. Ar fi ciudat dacă s-ar ciocni unul de altul în lift”, a declarat o sursă apropiată celor doi, în urmă cu puțină vreme, pentru publicația The Sun.

ADVERTISEMENT

„Niciunul nu a suferit, relația lor pur și simplu și-a urmat cursul”, a mai adăuga persoana respectivă. Tom Cruise și Elsina Khayrov s-au separat la numai o săptămână după ce au apărut la gala Air Ambulance Charity din Londra.

Tom Cruise și Elsina Khayrov
Tom Cruise și Elsina Khayrov s-au despărțit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum s-au cunoscut Tom Cruise și Elsina Khayrov

Tom Cruise și Elsina Khayrov s-au întâlnit pentru prima oară în luna decembrie a anului trecut, în timpul unei petreceri la Mayfair. Cei doi au apărut extrem de rar în public, în ciuda faptului că presa internațională susținea că actorul rămânea adesea la iubita sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult, la ultimul eveniment la care au luat parte au venit separat, însă au petrecut multă vreme discutând. Toată lumea știa că formează un cuplu, chiar dacă nu au vrut să facă nicio secundă relația publică.

„Este bine cunoscut faptul că ei sunt împreună. Au fost foarte apropiați în ultimele săptămâni, dar au mare grijă să nu fie fotografiați împreună. Vor să-și păstreze intimitatea.

Tom a stat toată noaptea la apartamentul Elsinei, care, după cum vă puteți imagina, este un loc foarte frumos. Le place să petreacă timpul împreună și, în ciuda bogăției lor, fac multe lucruri pe care le fac cuplurile normale”, a spus unul dintre apropiații actorului.

ADVERTISEMENT