Sport

Și Marcel Răducanu dă de pământ cu „tricolorii” după egalul norocos din Elveția: „Am jucat cu Mbappe de România. Pui un jalon și nu știu să dribleze”

Și Marcel Răducanu dă de pământ cu „tricolorii” după egalul norocos scos de România în duelul de la Lucerna cu Elveția, scor 2-2.
20.06.2023 | 21:22
Si Marcel Raducanu da de pamant cu tricolorii dupa egalul norocos din Elvetia Am jucat cu Mbappe de Romania Pui un jalon si nu stiu sa dribleze
Și Marcel Răducanu dă de pământ cu „tricolorii” după egalul norocos din Elveția. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional i-a ironizat pe Nicolae Stanciu, Florinel Coman și Ianis Hagi, despre care a spus că nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, dezvăluind și o discuție pe care a avut-o cu Anghel Iordănescu, în care vorbeau despre faptul că fotbaliștii români nu mai știu să dribleze.

Și Marcel Răducanu dă de pământ cu „tricolorii” după egalul norocos din Elveția

Și Marcel Răducanu dă de pământ cu jucătorii naționalei României după egalul norocos scos în finalul duelului cu Elveția: Am arătat rău, ieri a fost un teren biliard față de ce a fost cu Kosovo. Mă așteptam de la Stanciu să fie un lider pe teren.

ADVERTISEMENT

Se vede la Ianis ce înseamnă să nu joci de un an și ceva, s-a văzut pe teren. Am jucat cu Mbappe din România, care n-a arătat nimic nici el. N-am arătat că suntem mingicari.

Ați văzut pe unde joacă cei din kosovo. Am mai spus că nu putem să ne așteptăm la multe din partea băieților ăstora. N-am văzut un meci în care să spunem că am jucat super bine.

ADVERTISEMENT

În 88 de minute n-am jucat nimic cu Elveția, dar am avut noroc. Elvețienii au fost aroganți, s-au jucat cu ocaziile. Rezultatul e mincinos pentru mine”.

„Când avem mingea la picior, ne mușcă de gleznă! Înainte le dădeam 5-6 elvețienilor, acum ne e frică de Israel. Acum spunem să ne calificăm cu Dumnezeu, cu bulan, cum o fi.

ADVERTISEMENT

Avem două meciuri grele cu Israel, mai e un meci greu și cu Elveția la noi. Degeaba se supără unii, nu vreau să critic, dar ce se așteaptă jucătorii?

Vor să fie lăudați? Dacă jucați prost, cum să fiți lăudați? Poți să joci prost și să câștigi, dar nu te poți aștepta să fii lăudat dacă joci prost, decât dacă se vede o îmbunătățire a jocului.

ADVERTISEMENT

Dacă mă sună Puiu Iordănescu și-mi spune că nu știu unii fotbaliști să dribleze. Am vorbit acum o săptămână! Pui un jalon și nu știu să dribleze”, a mai spus Marcel Răducanu, la TV DigiSport.

„A fost cel mai slab joc din istoria echipei naționale!”

„A fost cel mai slab joc din istoria echipei naționale. Din minutul 88, a fost inspirația selecționerului și de felul în care a creat Moruțan și de golurile lui Mihăilă. M-am simțit vizat de ce a spus Mihăilă, dar îi mai cert și pe alții, că uite că prinde bine”, a continuat și Florin Prunea.

„Nu m-am așteptat. Am câștigat un portar al echipei naționale. Moldovan cred că e numărul unu și nu mai poate fi schimbat. Să fie băiat deștept și să țină de tricoul ăsta, că e o șansă mare. Am câștigat doi fundași central și l-am câștigat pe Mihăilă, care din păcate s-a accidentat.

Numai șansa noastră a făcut ca scorul să nu fie unul normal 6,7-0 și inspirația lui Horațiu Moldovan. Cel mai important e că suntem la mâna noastră”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT