Sport

Silkeborg, remiză în Danemarca înaintea returului cu FCSB. Câte schimbări a făcut Kent Nielsen în primul ”11” față de duelul din Conference League

Între ”dubla” cu FCSB din Conference League, Silkeborg a avut meci de campionat pe terenul lui Odense și a reușit să scoată un rezultat de egalitate.
09.10.2022 | 20:29
Silkeborg remiza in Danemarca inaintea returului cu FCSB Cate schimbari a facut Kent Nielsen in primul 11 fata de duelul din Conference League
Între ”dubla” cu FCSB din Conference League, Silkeborg a avut meci de campionat pe terenul lui Odense și a reușit să scoată un rezultat de egalitate. Sursă foto: Twitter UEFA Europa Conference League
ADVERTISEMENT

Formația daneză le-a aplicat o corecție ”roș-albaștrilor” în meciul de joia trecută, profitând și de faptul că vicecampioana României a făcut deplasarea fără 7 titulari, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Silkeborg, doar 4 schimbări în echipă față de meciul cu FCSB

Gigi Becali a fost cel care a dat ordinul pentru menajarea jucătorilor în vederea partidei de campionat cu Petrolul, deși după ce a văzut dezastrul din Danemarca a recunoscut că ar fi fost mai bine să trimită tot lotul la întâlnirea din Conference League.

ADVERTISEMENT

Față de FCSB, Silkeborg tratează cu mare atenție atât competiția europeană, cât și întrecerea internă. Și asta s-a văzut la meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, pe terenul lui Odense, în etapa a 12-a a campionatului Danemarcei.

Antrenorul Kent Nielsen a început partida de la Odense cu nu mai puțin de 7 jucători în ”primul 11” care au început și jocul împotriva ”roș-albaștrilor”. A fost o remiză scoasă cu mare dificultate de Silkeborg.

ADVERTISEMENT

Gazdele au deschis scorul prin Armin Gigovic (61), dar oaspeții au reușit să egaleze prin rezerva Tonni Adamsen (83). După această remiză, Silkeborg se află pe locul 4 în clasament, cu 20 de puncte, la patru puncte în urma liderului Nordsjaelland.

Tehnicianul Kent Nielsen a folosit la Odense următoarea formulă de echipă: Larsen – Ostrom (Sonne 60), Salquist, Calisir, Engel – Kaalund, Brink, Klynge (Thordarson 72), Jorgensen, Tengstedt (Kusk 60) – Helenius (Adamsen 72).

ADVERTISEMENT

Becali vrea să spele rușinea la retur

Partida retur dintre FCSB și Silkeborg, din etapa a 4-a a Grupei B a Conference League, se va desfășura joi, 13 octombrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională. Înaintea acestei runde, vicecampioana României se află pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct, în timp ce danezii sunt pe poziția a 3-a, cu 3 puncte.

Fanii ”roș-albaștrilor” au reacționat vehement după înfrângerea halucinantă cu Silkeborg, au criticat dur modul în care echipa s-a prezentat și au cerut plecarea antrenorului Nicolae Dică, dar și a patronului Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a declarat pentru FANATIK că în returul cu Silkeborg de pe Arena Naţională, FCSB va folosi titularii şi le va cere jucătorilor să marcheze tot cinci goluri, pentru a spăla ruşinea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT