Life

Silvana Rîciu, afectată de moartea mamei la 21 de ani de la deces. Motivul pentru care doarme cu pământ de la mormânt, lângă pat

Silvana Rîciu nu a depășit moartea mamei sale, care a plecat dintre noi în urmă cu 21 de ani. De ce doarme cu pământ de la mormântul femeii.
13.10.2022 | 09:20
Silvana Riciu afectata de moartea mamei la 21 de ani de la deces Motivul pentru care doarme cu pamant de la mormant langa pat
Silvana Rîciu nu a depășit nici acum moartea mamei sale. De ce doarme cu pământ de la mormântul femeii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară este afectată în continuare de moartea mamei sale, chiar dacă au trecut 21 de ani de la deces. Care este motivul pentru care artista doarme în fiecare noapte cu pământ de la mormânt, lângă pat.

Silvana Rîciu nu a depășit nici acum moartea mamei sale. De ce doarme cu pământ de la mormântul femeii

Silvana Rîciu a rămas orfană de mamă la o vârstă foarte fragedă, legătura cu figura maternă fiind una puternică și în ziua de azi. Artista a explicat de ce doarme cu pământ de la mormântul femeii chiar lângă pat.

ADVERTISEMENT

Un preot a sfătuit-o să facă acest lucru pentru că s-a plâns că nu are suficient timp pentru a ajunge la locul de veci al regretatei sale mame. În felul acesta se poate ruga pentru sufletul femeii de fiecare dată când simte nevoia.

„Eu plângându-mă anii trecuți la părintele Efrem că nu reușesc să merg atât de des la mama la cimitir și să-i aprind o lumânare, m-a sfătuit să iau o mână de pământ de acolo.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus să o pun într-o cutiuță la mine acasă, între icoane și să aprind candela, să aprind lumină pentru sufletul celor de acolo.

Eu asta și fac, stă la loc de cinste în casa noastră cutiuța respectivă și în fiecare seară, atunci când ne facem rugăciunea toți, mă rog și pentru sufletele mamei.

ADVERTISEMENT

Mă rog pentru sufletele bunicii și a tuturor celor din neamul nostru care au plecat dincolo și au nevoie de rugăciunile noastre”, a mărturisit Silvana Rîciu pentru Antena Stars.

Silvana Rîciu, marcată de moartea mamei sale

Silvana Rîciu este marcată în continuare de moartea mamei sale, pe care a pierdut-o când era foarte tânără. Sunt 21 de ani de când a trecut prin această durere, mai ales că femeia s-a stins chiar sub ochii ei.

ADVERTISEMENT

Are foarte multe amintiri frumoase cu cea care i-a dat viață, în ciuda faptului că momentul despărțirii a fost unul dureros. Din păcate, în aceeași perioadă vedeta avea să fie lăsată de izbeliște și de figura paternă.

Mai exact, cântăreața de muzică populară era la facultate când mama i-a murit. În anul 2017 Silvana Rîciu și-a condus pe ultimul drum și tatăl.

ADVERTISEMENT