Life

Silvia Popescu, fosta câștigătoare Bravo, ai Stil!, atac fără precedent la vedete: „ Sunt niște mizerii. În revistele noastre apar mereu aceleași oligoexcremente”

16.07.2020 | 09:38
Silvia Popescu fosta castigatoare Bravo ai Stil atac fara precedent la vedete  Sunt niste mizerii  In revistele noastre apar mereu aceleasi oligoexcremente
ADVERTISEMENT

Silvia Popescu a lansat un val de critici la adresa divelor din România care apar pe coperțile revistelor glossy de la noi.

Fosta câștigătoare Bravo, ai Stil! a înjurat ca la ușa cortului pe Instagram, unde le-a făcut ”mizerii” pe mai toate divele plaiului mioritic.

ADVERTISEMENT

Revoltată că nu sunt promovați oamenii creativi și designerii care merită să apară în aceste reviste, fosta vedetă Kanal D a avut o ieșire nervoasă.

Silvia Popescu, limbaj trivial pe Insatgram

După ce un tânăr designer român a ajuns în revista Vogue din străinătate, Silvia Popescu, fosta câștigătoare Bravo, ai Stil!, și- ieșit din minți și a postat un mesaj virulent la adresa revistelor de specialitate din România.

ADVERTISEMENT

Diva de la Bravo, ai Stil! nu s-a oprit doar la reviste și a jignit și toate vedetele din România care apar în aceste publicații.

„ Pentru oricum în “revistele”noastre apar mereu și mereu, aceleași oligoexcremente în fiecare lună, fie vorbesc despre muzică, modă sau film, dar și pentru oricum am mai mulți urmăritori decât ei, m-am gândit încep fac și vouă cunoștință din când în când cu ceva lume mai luminată în viziuni. Ea @alexandrasipa, un tânăr și adevărat designer roman ( de ageamii e plin UNARTE-le) care mai amintește lumii și în tara asta prăpădită încă mai avem talente. Mulțumim, Alexandra Sipa!”, a menționat Silvia Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Postarea Silviei Popescu a primit mii de like-uri
Postarea Silviei Popescu a primit mii de like-uri

La acest comentariu, ea a primit zeci de încurajări, iar un admirator i-a scris că situația este la fel peste tot.  „ Ce spui este valabil în absolut toate domeniile, de la teatru pana la medicină.”, a menționat un tânăr, iar Silvia nu s-a putut abține să nu comenteze.

„ Crezi că nu știu?! Crezi că ei nu știu că sunt niște mizerii?! Ba știu, dar pentru ei caracterul este doar un cuvânt nesemnificativ atât timp cât banii le astâmpără foamea.”, a mai menționat fosta concurentă Bravo, ai Stil!, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Tânărul designer i-a mulțumit Silviei pentru laudele aduse printr-un comentariu la postare.

 

View this post on Instagram

 

Pentru ca oricum in “revistele”noastre apar mereu si mereu, aceleasi oligoexcremente in fiecare luna, fie ca vorbesc despre muzica, moda sau film si, pt ca oricum am mai multi urmaritori decat ei, m am gandit sa incep sa va fac si voua cunostinta din cand in cand cu ceva lume mai luminata in viziuni. Ea @alexandrasipa , un tanar si adevarat designer roman ( ca de ageamii e plin UNARTEle) care mai aminteste lumii ca si in tara asta prapadita inca mai avem talente. Multumim Alexandra Sipa! #fashiondesigners #alexandrasipa #romaniandesign #veganvogue

A post shared by Silvia Popescu (@silviapopescu81) on

Celebră după participarea la Bravo, ai Stil!

Silvia Popescu a devenit cunoscută și și-a făcut un nume în modă după ce a câștigat primul sezon Bravo, ai Stil!. Ea a participat și la concursul Bravo, ai Stil! All Star, unde au fost prezente toate câștigătoarele din concurs. Silvia a reușit să câștige și acest show.

Cunoscută și pentru firea ei vulcanică, fosta câștigătoare Bravo, ai Stil! a avut diferite conflicte chiar și în emisiune cu fostele ei colege, Marisa Paloma și Iuliana Doroftei.

ADVERTISEMENT