Life

Simona Gherghe a ajuns de urgență la medic. În ce stare se află vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor. Celebra vedetă de la Antena 1 a decis să nu mai țină cont de sfaturile altora și să primească un ajutor specializat.
30.11.2022 | 22:48
Simona Gherghe a ajuns de urgenta la medic In ce stare se afla vedeta de la Antena 1
Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor după ultimele simptome pe care le-a avut. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este una dintre vedetele care a avut COVID și se pare că virusul i-a lăsat câteva urme.

Ce probleme de sănătate are Simona Gherghe

Recent, vedeta și-a informat fanii că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Mai exact, Simona Gherghe spunea că resimte dureri puternice în gât și de asemena, este și răgușită.

ADVERTISEMENT

În primă fază, prezentatoarea tv le-a cerut ajutorul fanilor. Mai exact, aceasta voia câteva remedii naturiste pentru a scăpa de stările neplăcute.

Gândindu-se mai bine însă, Simona Gherghe a hotărât că cea mai bună alegere pe care o poate face este să meargă la medic, unde își poate face un control amănunțit și poate să primească un tratament bun.

ADVERTISEMENT

Vedeta recunoaște că a primit nenumărate sugestii din partea urmăritorilor ei, atât leacuri naturiste, cât și pastile, însă unii i-au recomandat să meargă mai degrabă la medic.

În final, aceasta a fost și decizia ei. Vedeta susține că pot exista riscuri mari atunci când un pacient este alergic la anumite ingrediente și tocmai din acest motiv, este nevoie de un tratament adaptat.

ADVERTISEMENT

”Vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile bune… Dar, prieteni, chiar dacă internetul ne e cel mai la îndemână, nu întotdeauna ce e bun pentru mine, funcționează și la tine.

Imaginați-vă că cineva e alergic și nu știe. Iar binele ăsta făcut cu bunăvoință se poate transforma într-un episod grav”, a mărturisit Simona Gherghe, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a primit tratamentul corect din partea medicului

Vedeta de la Antena 1 a ales, deci, să meargă la un medic, care să îi poată da un diagnostic corect, dar și un tratament personalizat.

Aceasta s-a programat la un medic pe care îl cunoștea deja foarte bine și de la care a primit ceea ce și-a dorit.

De asemenea, Simona Gherghe a mai dezvăluit că medicul i-a spus și ce problemă are, iar acum știe foarte bine ce are de făcut.

”Doamna doctor m-a consultat, mi-a explicat ce problemă am și mi-a recomandat tratamentul corect. Pentru că atunci când știi ce ai, știi ce ai de făcut!”, a mai povestit Simona Gherghe, pe contul personal de Instagram.

Vedeta nu a spus însă ce diagnostic a primit și nici ce probleme de sănătate are.

Amintim că Simona Gherghe a fost infectată de mai multe ori cu virusul COVID-19, ultima oară chiar în această vară.

ADVERTISEMENT