Life

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de câteva zile: “Sunt extrem de obosită”

Simona Gherghe le-a explicat fanilor cu ce probleme se confruntă de câteva zile. Prezentatoarea TV se simte foarte obosită, dar nu poate dormi.
09.11.2022 | 22:27
Simona Gherghe se confrunta cu probleme de cateva zile Sunt extrem de obosita
Ce probleme are Simona Gherghe. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe se confruntă cu niște probleme în ultimele zile. Vedeta nu poate dormi deloc și dă vina pe faptul că a fost Lună Plină.

Simona Gherghe are probleme de câteva zile

Prezentatoarea emisiunii Mireasa trece printr-o perioadă destul de dificilă. După ce i-a anunțat pe urmăritori că pisica familiei, Bianca, a murit, vedeta a revenit cu un mesaj legat de cum se simte de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a spus că este fascinată de Luna Plină noaptea, însă nu a putut dormi în ultimele zile, deși se simte foarte obosită.

Acest fenomen îi provoacă prezentatoarei astfel de probleme și i-a întrebat pe internauți dacă și lor li se întâmplă la fel.

ADVERTISEMENT

“Fotografia nu are nicio legătură cu realitatea, pentru că în realitate este splendindă, este superbă luna. Iubesc fenomenul acesta de Lună Plină, însă asupra mea are un efect devastator.

Practic, eu de două nopți nu dorm, a avut dreptate fiica mea. Sunt extrem de obosită, și cu toate acestea nu pot să pic în somnul acela adânc.

ADVERTISEMENT

Foarte târziu am adormit și azi-noapte.”, a mărturisit Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe probleme
Simona Gherghe are probleme atunci când e Lună Plină. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Simona Gherghe, momente grele după ce și-a pierdut pisica

În urmă cu o zi, prezentatoarea de la Antena 1 le-a mărturisit fanilor că pisica ei a murit acum două săptămâni, iar patrupedul era foarte iubit de familie.

Cu toate că a trecut deja ceva timp de când și-a pierdut pisica, vedeta încă nu le-a dat copiilor vestea tristă. Simona Gherghe se teme de reacția micuților, așa că le-a spus că e bolnavă și că se află la spital.

ADVERTISEMENT

De altfel, pisica a avut probleme de sănătate în ultima vreme, așa că varianta cu spitalul era credibilă. Vedeta le-a mai spus copiilor și că există varianta ca Bianca să nu se mai întoarcă acasă.

Fiicei sale, Ana, îi este foarte dor de pisică și a plâns de dorul ei, dar încă nu știe adevărul.

Simona Gherghe este foarte afectată după pierderea animăluțului, care avea mai mult de 10 ani. A fost prima pisică a prezentatoarei, care a avut doar câini înainte de Bianca.

“Le-am pomenit și de varianta ca Bianca să nu se mai întoarcă acasă, dar încă nu avem curajul să le spunem…

În ultimele zile, Ana întreabă tot mai des de pisica ei preferată (da, aveau o relație speciala, o iubește mult), iar aseară, la somn, a început să plângă de dorul ei.

Mi se rupe sufletul si nu stiu cum sa-i dau vestea asta…”, a scris prezentatoarea TV pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT