Life

Simona Gherghe are din nou coronavirus! Ce se întâmplă cu emisiunea Mireasa

Simona Gherghe a anunțat că are coronavirus pentru a doua oară. Aceasta a anunțat ce se va întâmpla cu emisiunea Mireasa, ea fiind în izolare pentru câteva zile.
04.07.2022 | 19:07
Simona Gherghe are din nou coronavirus Ce se intampla cu emisiunea Mireasa
Simona Gherghe are iar coronavirus. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Antena
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a anunțat care coronavirus pentru a doua oară. Vedeta a mai avut infecția acum patru luni și a mărturisit că nu are nicio idee de unde ar fi putut contracta boala de această dată.

Simona Gherghe are iar coronavirus

Chiar dacă nu știe de unde s-ar fi putut infecta cu coronavirus, Simona Gherghe a transmis că se află în izolare pentru a evita riscul ca alte persoane să se îmbolnăvească.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare că are o formă mai ușoară a coronavirusului de această dată, așa că nu are simptome prea grave.

Copiii vedetei au rămas la țară, la bunicii lor, iar Simona Gherghe a mărturisit că îi este foarte dor de ei.

ADVERTISEMENT

”Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi.

Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară”, a povestit vedeta.

ADVERTISEMENT

Ce se va întâmpla cu emisiunea Mireasa

Simona Gherghe a spus că avea niște simptome ușoare de răceală, așa că s-a decis să se testeze pentru coronavirus, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

Astfel, ea și soțul ei nu au mai mers să își ia copiii, după ce Simona Gherghe a aflat că este infectată cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

„De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a explicat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Emisiunea Mireasa va continua chiar și fără Simona Gherghe, deoarece locul acesteia va fi luat de Gabriela Cristea, care o va înlocui pe vedetă cât timp va sta în izolare.

ADVERTISEMENT