Life

Simona Gherghe, acuzații de hărțuire: ”La Facultatea de Jurnalism, profesorii folosesc aceste tehnici ca să treacă examenele studentele”

Simona Gherghe a luat exemplul actriței Viorica Vodă și a vorbit despre hărțuirea sexuală din cadrul Facultății de Jurnalism. Vedeta a dezvăluit cum procedau profesorii cu studentele.
05.05.2022 | 08:11
Simona Gherghe acuzatii de hartuire La Facultatea de Jurnalism profesorii folosesc aceste tehnici ca sa treaca examenele studentele
Simona Gherghe, dezvăluire despre hărțuirea sexuală de la Facultatea de Jurnalism. Ce a povestit vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale Mireasa nu a trecut cu vederea discursul artistei de la Premiile Gopo și a discutat deschis despre acuzațiile de hărțuire. Vedeta de la Antena 1 a subliniat că astfel de lucruri există în toate domeniile de activitate.

Simona Gherghe, dezvăluire despre hărțuirea sexuală de la Facultatea de Jurnalism. Ce a povestit vedeta

Simona Gherghe a povestit că în perioada în care era studentă la Facultatea de Jurnalism profesorii obișnuiau să folosească hărțuirea sexuală pentru a trece studentele examenele. Moderatoarea crede că situațiile acestea nu trebuie ascunse sub preș.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, blondina a deschis acest subiect sensibil pentru că este la rândul ei mamă de fată, precizând că femeilor nu ar trebui să le fie rușine să vorbească despre hărțuirea sexuală prin care au trecut.

„Subiectul a fost deschis ieri la decernarea premiilor Gopo de actrița Viorica Vodă, care a mărturisit în fața publicului că a fost victima hărțuirii în cariera ei, în breasla ei. Hărțuirea există în România în toate domeniile.

ADVERTISEMENT

Și în cinematografie și în presă și în poliție, armată și peste tot. Din păcate, nu se vorbește despre treaba asta pentru că femeilor le este rușine să povestească pentru că nu ar fi crezute sau pentru că ar fi bagatelizate acest subiect, așa cum s-a întâmplat și aseară. 

Sunt mamă de fată și mă doare subiectul acesta, pentru că nu aș vrea ca fata mea să treacă prin această experiență. Credeți-mă că în ceea ce privește presa, breasla din care provin, știu multe povești, inclusiv de la Facultatea de Jurnalism”, a dezvăluit Simona Gherghe pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe: ”Nu m-am întâlnit cu astfel de cazuri”

În aceeași notă, prezentatoarea de la Antena 1 a ținut să mai menționeze că nu a trecut prin astfel de situații neplăcute, fiind o norocoasă din acest punct de vedere. Cu toate astea vrea să le îndemne pe fete să spună întotdeauna „Nu”.

„Despre profesori care folosesc astfel de tehnici ca să treacă examanele studentele și poate să continue în orice domeniu, dacă ai ghinionul să dai de un șef care îți refuză o promovare și vrea ceva în schimb și care îți refuză să apari pe sticlă și vrea ceva în schimb. 

ADVERTISEMENT

Am fost o norocoasă pentru că nu m-am întâlnit cu astfel de cazuri. Am lucrat cu oameni super decenți și cu profesioniști și trebuie să știi că există. Ce vreau eu să le transmit fetelor este să învețe să spună Nu”, a completat Simona Gherghe în social media.

ADVERTISEMENT