Life

Simona Gherghe, dezvăluiri din intimitate! De ce apar discuții tensionate în familie: ”Sunt cele legate de copii”

Simona Gherghe, simpatica prezentatoare a emisiunii Mireasa de la Antena 1, a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei și a dezvăluit de la ce apar discuțiile în cuplul lor.
27.07.2022 | 14:19
Simona Gherghe dezvaluiri din intimitate De ce apar discutii tensionate in familie Sunt cele legate de copii
Simona Gherghe a vorbit despre viața de familie, Răzvan Săndulescu, soțul ei, și despre cei doi copii pe care îi au împreună / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, de pe însoritele plaje ale Greciei, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația pe care o are cu Răzvan, soțul ei, bărbatul alături de care are doi copii. Și, recunoaște vedeta Antena 1, viața de cuplu a fost schimbată de apariția copiilor, și, chiar dacă a devenit mai complicată, este, totuși, mult mai frumoasă.

Simona Gherghe, în vacanță cu familia, după ce a terminat filmările de la show-ul Mireasa

Simona Gherghe a plecat, imediat după ce s-au terminat filmările de la show-ul Mireasa, într-o vacanță în Grecia, alături de Răzvan și de cei doi copii ai lor. Acolo, după ce au depășit un moment dificil legat de o amigdalită a fetiței lor, familia prezentatoarei se distrează de minune.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, într-un moment de respiro din vacanță, Simona Gherghe a vorbit despre cum decurge relația cu soțul ei, Răzvan, bărbatul pe care îl iubește de zece ani deja și cu care e căsătorită de patru, dar și cum i-a fost schimbată viața de apariția copiilor lor.

Ce face Simona Gherghe alături de Răzvan, soțul ei: ”Nu prea e loc de tv la noi”

– Ce show-uri TV urmărești cu drag? La ce seriale te uiți, atunci când ai o seară ”liberă”, alături de soțul tău. După ce, evident, copiii au avut bunăvoința sa se culce 😊

ADVERTISEMENT

Nu prea e loc de TV la noi acasă. Și daca îl deschidem, se uită copiii foarte puțin la vreun serial de desene. Acum sunt pasionați de Eroi în pijama. Iar noi, părinții, când avem norocul să vină bunicii, preferăm să mergem la cinema.

– Crezi în dragoste la prima vedere? Recent ai sărbătorit, alături de soțul tău, patru ani de la căsătorie! Care este secretul unei relații stabile, o relație din care să nu dispară dragostea și pasiunea?

ADVERTISEMENT

De fapt, sunt 10 ani de relație. Nu știu dacă e vreun secret, dar știu sigur că la noi ingredientele sunt iubire, prietenie și respect.

– Care este cea mai frumoasă surpriză pe care ți-a făcut-o soțul tău?

Cred că o călătorie la Paris, de ziua mea. E orașul meu preferat și chiar nu mă așteptam atunci să primesc în dar un weekend, împreună, acolo.

ADVERTISEMENT

De ce se mai ceartă Simona Gherghe cu soțul ei

– Ca în orice cupluri, există, totuși, și discuții. Care sunt subiectele la care nu vă prea înțelegeți?

Normal că există. Important e că ne așezăm la masă și discutăm cu argumente. Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de copii, de abordarea educației lor.

– Cum reușești să împaci viața de familie cu cea profesională? Cine are grijă de copiii voștri atunci când tu ești la munca?

Când suntem la muncă, cei mici merg la grădiniță. Nu mai avem ajutor constant de ceva vreme. Ne mai ajută bunicii, uneori, când mai vrem să respirăm. Dar, în rest, suntem doar noi doi cu Ana și cu Vlad.

– Care este activitatea ta favorită când vine vorba de relaxare?

Scriu rândurile astea din vacanță. Copiii dorm, suntem în Grecia și iată un răspuns. Iubesc vacanțele. Orice plecare îmi încarcă bateriile, oricât de dificil ar fi să călătorim doar noi, cu doi copii mici. Dar faptul că suntem la mare, că ne bălăcim, că ne jucăm, că admirăm apusul pe plajă, pentru mine e oxigen. Iar iarna iubesc să schiez.

Simona Gherghe, despre copiii ei și ai lui Răzvan: ”Sunt liberi să-și aleagă profesia”

– Cum te vezi peste 10 ani? Atât profesional, cât și în viața de familie?

Probabil tot în televiziune sau în online, cu copiii deja adolescenți… plănuind să descoperim locuri frumoase din lumea asta.

– Ce sfat le-ai da copiilor tăi în momentul în care te-ar anunța că și-a dori să fie ”vedete”?

Sunt liberi să-și aleagă profesia. Daca vor să facă televiziune, o să fiu cu sufletul alături de ei.

– De ani buni deja, afișezi la fiecare apariție aceeași siluetă. Care este secretul tău? Cum te menții?

Cred că echilibrul în tot este secretul.

Simona Gherghe, după cel mai lung sezon al show-ului Mireasa: ”Sunt colerică”

Simona Gherghe a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, și despre show-ul pe care îl prezintă, Mireasa, cel de-al cincilea sezon al emisiunii fiind și cel mai lung.

”Cel mai lung (sezon de Mireasa, n. red.) de până acum. A fost un efort și pentru echipă să ducă în spate atâtea luni de reality-show. Gândește-te că primii concurenți au intrat în casă în iarnă și au ieșit acum, în miezul verii. L-am simțit că pe un maraton, dar faptul că am terminat lideri de piață ne da tuturor o mare motivație”, spunea Simona Gherghe pentru FANATIK.

Probabil că și din cauza duratei show-ului, efortul pe care le-a depus a făcut-o să își dea seama ce ar fi necesar să corecteze când vine vorba de aparițiile sale în fața camerelor de luat vederi. ”Sunt colerică și încă trebuie să mai lucrez cu mine la treaba asta”, ne-a spus Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT