Life

Simona Gherghe, în Joia Mare: ”Mă duc să plâng puțin”. Ce a dezvăluit despre copiii ei

Simona Gherghe s-a confesat fanilor din social media în Joia Mare. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut o declarație neașteptată despre cei doi copii.
21.04.2022 | 11:38
Simona Gherghe in Joia Mare Ma duc sa plang putin Ce a dezvaluit despre copiii ei
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a dezvăluit că cei mici urmează să plece pentru prima oară în vacanță la bunici, fără ca părinții să le fie aproape. Gazda emisiunii matrimoniale Mireasa simte că nu este pregătită să facă acest pas.

Simona Gherghe, confesiune despre copii. Ce a mărturisit în Joia Mare

Simona Gherghe le-a explicat internauților sentimentele pe care le are. Celebra prezentatoare simte că cei mici sunt pregătiți de această vacanță, dar nu același sentiment este și în sufletul vedetei, care a lăcrimat puțin.

ADVERTISEMENT

„Avem următoarea situație, copiii pleacă la țară, la bunici, și este pentru prima dată când pleacă singuri fără noi, adică au mai rămas în câte un weekend aici acasă, cu bunicii, când eram noi plecați. 

Dar să plece ei la țară, în casa bunicilor, este pentru prima dată. Am așa… sentimente amestecate și trebuie să merg să fac bagajul și să mă mai pregătesc pentru că o să fie puțin dificil. 

ADVERTISEMENT

Ei abia așteaptă treaba asta și își doresc foarte mult. Am simțit că sunt pregătiți să plece pentru prima dată singuri, dar eu nu știu dacă sunt atât de pregătită ca ei. Așadar, facem bagaje și mai lucrez un pic cu mine. 

Sigur, să nu vă imaginați că stau mult. Duminică mergem și noi și o să ne întoarcem împreună, dar chiar și așa, de joi până duminică. Da, clar, trebuie să lucrez cu mine. 

ADVERTISEMENT

Au plecat! Mă duc să plâng puțin… O să fie bine! Mulțumesc pentru mesaje, mă simt bine să văd că nu sunt eu exagerată”, a mărturisit moderatoarea pe contul de Instagram.

Simona Gherghe, mama a doi copii

Simona Gherghe are doi copii frumoși alături de partenerul de viață, Răzvan Săndulescu. Cei doi s-au căsătorit în secret în iulie 2018, ceremonia fiind una atipică, fără rochie de mireasă clasică și fără tradiții.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, este fericită și împlinită de când au venit pe lume cei doi copii: Ana Georgia și Vlad Ioan.

ADVERTISEMENT