Life

Simona Gherghe, anunț important făcut la Mireasa. Cine a fost votată mama săptămânii, după doar trei zile de când a început sezonul

Simona Gherghe a făcut un anunț surpriză la doar trei zile de la debutul noului sezon Mireasa. S-a desemnat deja prima mamă a săptămânii, în urma voturilor celor de acasă.
24.01.2022 | 17:08
Simona Gherghe anunt important facut la Mireasa Cine a fost votata mama saptamanii dupa doar trei zile de cand a inceput sezonul
Simona Gherghe, prezentatoarea Mireasa. Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe i-a luat prin surprindere pe concurenții de la Mireasa 5, dar și pe telespectatori cu anunțul pe care l-a făcut la sfârșitul emisiunii din 24 ianuarie 2022.

Show-ul care a avut premiera sâmbătă, 22 ianuarie 2022, are deja o primă favorită în rândul mamelor.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii au putut urmări primele ore de interacțiune între concurente și concurenți pe Antena Play, iar aceștia și-au format deja o primă părere cu privire la soacre.

Simona Gherghe a anunțat cine este prima mamă a săptămânii de la Mireasa

Publicul a ales-o drept mama săptămânii pe doamna Eleonora, cea care îl reprezintă pe Andrei Perneș în competiția de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este mama clujeanului care se laudă că a făcut afaceri de sute de mii de dolari încă de la vârsta de 20 de ani, femeia a reușit să cucerească inimile telespectatorilor în doar trei zile.

Despre doamna Eleonora, Perneș a spus că este o femeie minunată. Se bucură că îl reprezintă în acest concurs. Andrei a cunoscut-o în Anglia, căci aceasta făcea curățenie pentru el, iar pe parcursul anilor au legat o frumoasă prietenie.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns la o cifră de afaceri de 400.000 de dolari. Nu pot să zic că sunt un băiat bogat. Făcând munca asta, am ajuns să fac acești bani. Mă consider o partidă bună”, s-a lăudat ”băiatul” doamnei Eleonora în videoclipul său de prezentare de la Mireasa.

Eleonora, de profesie bibliotecară, a primit numai cuvinte de laudă din partea lui Perneș, care nu a putut fi însoțit de mama lui în competiție din cauza jobului ei.

ADVERTISEMENT
Doamna Eleonora, desemnată mama săptămânii la Mireasa. Captură Antena 1

Ce a spus Perneș despre doamna Eleonora

„E o femeie trecută prin viață. E o femeie de la care ai ce să înveți”, a spus Perneș despre cea care îl reprezintă.

Noul sezon Mireasa este difuzat de luni până sâmbătă de la ora 14:00 pe Antena 1, iar de luni până vineri, show-ul e prezentat de Gabriela Cristea într-o ediție specială pe Antena Stars.

În primele zile de când au intrat în casă, concurenții au început să se cunoască din ce în ce mai bine. Băieții nu au avut ocazia să cunoască încă fetele, însă mamele și reprezentantele lor conviețuiesc cu acestea.

Din show fac parte și câteva nume care au legătură cu persoane care au apărut la televizor. Mai exact, în casa băeților a intrat Leo, fratele lui Ruxi din sezonul 3. În casa mamelor și a nurorilor o putem urmări pe doamna Elvira. Ea este mama celebrei cântărețe de muzică populară Claudia Ghițulescu, care îl reprezintă în acest show pe Sebastian.

 

ADVERTISEMENT