Life

Simona Gherghe nu renunță niciodată la acest obicei. Dezvăluirea vedetei: ”Asta da”

Simona Gherghe nu poate scăpa de această deprindere. Declarația prezentatoarei de la Mireasa despre ”rutina” pe care o are.
28.07.2023 | 13:59
Simona Gherghe nu renunta niciodata la acest obicei Dezvaluirea vedetei Asta da
Simona Gherghe nu poate scăpa de această deprindere. Declarația prezentatoarei de la Mireasa despre ”rutina” pe care o are. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe nu renunță niciodată la acest obicei. Dezvăluirea vedetei a fost făcută în urmă cu puțin timp, într-un interviu. Vedeta de la Antena 1 susține că este vorba de o activitate cu care a fost obișnuită de mică.

Simona Gherghe nu poate scăpa de această deprindere. Declarația prezentatoarei de la Mireasa despre ”rutina” pe care o are

Simona Gherghe nu poate scăpa de această deprindere care nu este deloc una rea, ci dimpotrivă. Declarația prezentatoarei de la Mireasa despre ”rutina” sa are o mare legătură cu disciplina și punctualitatea.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare de la Antena 1 este genul de persoană care nu pierde timpul și se ridică din pat imediat ce îi sună alarma. Blondina nu o amână niciodată. În plus, ajunge întotdeauna mai devreme la evenimentele unde este invitată sau unde are treabă.

„Nu sunt spaima nimănui doar că într-adevăr eu chiar respect ora la care trebuie să ajung într-un loc. Cred că e o chestie de când eram mică. S-ar putea să fi insistat ai mei pe chestia asta, să fiu punctuală, să fiu punctuală și eu chiar sunt. 

ADVERTISEMENT

Nu s-a întâmplat niciodată să ajung mai târziu. Am un somn, dacă a sunat ceasul m-am ridicat și am plecat. Nu pot să-mi amân alarma niciodată. Sunt foarte organizată. Sunt foarte punctuală.

Asta da. Dacă cumva întârzii într-un loc intru așa într-un soi de panică. Îmi place să fiu punctuală”, a mărturisit Simona Gherghe pentru ego.ro. Prezentatoarea ține foarte mult la acest obicei.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, o vedetă punctuală la evenimente

Simona Gherghe se numără printre vedetele care sunt mereu punctuale la evenimentele mondene. Mai mult decât atât, blondina ajunge întotdeauna mai devreme și așteaptă în mașină să se facă ora de intrare.

Prezentatoarea reușește să fie organizată, chiar dacă are un program încărcată și înainte de a pleca de acasă trebuie să se ocupe și de copii. Vedeta de la Antena 1 este atentă la nevoile celor mici, pe numele lor Ana și Vlad.

ADVERTISEMENT

„Am zis că o să fiu prima, dar o să onorez cu prezența și să pot să mă întorc acasă că mă așteaptă Ana și Vlad să le fac baie, să îi adorm. Chestii din astea”, a mai adăugat Simona Gherghe pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT