Sport

Simona Halep a impresionat în meciul de debut la WTA Toronto. Ce cotă are să câștige turneul

Simona Halep este cel mai bine clasată jucătoare din România în clasamentul mondial, iar debutul la WTA Toronto 2022 a fost pe măsura așteptărilor organizatorilor. Sportiva e cotată cu șansa a doua să câștige competiția.
09.08.2022 | 15:51
Simona Halep a impresionat in meciul de debut la WTA Toronto Ce cota are sa castige turneul
Simona Halep este cotată cu șansa a doua să câștige ediția din acest an a turneului WTA Toronto
ADVERTISEMENT

Doar o oră a stat pe teren Simona Halep la debutul în ediția din acest an a WTA Toronto. Meciul cu Donna Vekic a fost un antrenament cu public pentru româncă, a doua favorită la câștigarea trofeului.

Doar Iga Swiatek o devansează în preferințele bookmakerilor

Deși a avut o prezență efemeră în precedentul turneu pe pământ american, la Washington, unde a abandonat în turul al doilea, Simona Halep se bucură în continuare de încrederea bookmekarilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, racheta numărul 1 a României este văzută a doua faorită să câștige WTA Toronto. Bookmakerii îi acordă o cotă de 10 să triumfe pentru a treia oară în carieră în competiția canadiană.

Liderul mondial Iga Swiatek este prima opțiune în viziunea operatorilor de beting cu o cotă de 3.25, iar podiumul este completat de Ons Jabeur cu o cotă de 12.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a confirmat așteptările și s-a impus categoric în primul meci din Canada, scor 6-0, 6-2 în fața sportivei din Croația Donna Vekic, care nu a avut replică la jocul agresiv al româncei.

Evoluția Simonei a fost îmbucurătoare după ce la Washington a acuzat probleme medicale cauzate de căldura excesivă.

ADVERTISEMENT

Își află, marți seara, adversara din runda a doua

După un joc fără cusur cu Donna Vekic, Halep așteaptă cu încredere deznodământul disputei dintre Shuai Zhang, din China, și Cristina Bucșa, moldoveanca ce reprezintă Spania în competițiile internaționale.

Asiatica pornește cu prima șansă dar Bucșa a demonstrat deja că este într-o formă sportivă foarte bună, ajungând pe tabloul principal după ce în calificări a trecut de două sportive din Top 100 WTA.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Shuai Zhang și Cristina Bucșa se joacă, marți, de la ora 19:00, dacă nu cumva condițiile meteo vor decala programul, așa cum s-a întâmplat și în ziua precedentă.

60 de puncte WTA și un cec în valoare de 17.445 de dolari și-a asigurat Simona Halep grație succesului din duelul cu Donna Vekic, din runda inaugurală.

ADVERTISEMENT
Tags: