Sport

Simona Halep, antrenament la câteva ore după ce a ajuns la Cluj! Zi plină pentru principala favorită

Simona Halep a ajuns duminică noapte la Cluj și, câteva ore mai târziu, a început antrenamentele pe BT Arena.
25.10.2021 | 10:55
Simona Halep antrenament la cateva ore dupa ce a ajuns la Cluj Zi plina pentru principala favorita
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu pierde timpul la Cluj Napoca. Principala favorită a turneului a ajuns duminică noaptea în orașul din Ardeal și câteva ore mai târziu a efectuat primul antrenament la Transylavania Open.

Simona Halep, antrenament la câteva ore după ce a ajuns la Cluj!

În jurul orei 09:30, Simona Halep a intrat pe teren și a făcut primele schimburi de mingi cu antrenorii săi. Este primul turneu din România în care participă Halep, după o pauză de cinci ani.

ADVERTISEMENT

În anul 2016, Simona Halep a participat pentru ultima dată la turneul WTA București, pe care l-a și câștigat. Atunci, finala a fost fără istoric, Halep reușind să o învingă cu 6-0, 6-0 pe Anastasija Sevastova.

Misiune dificilă din primul tur! Halep joacă împotriva lui Ruse

La Cluj, Halep va avea o misiune dificilă încă din primul tur. Principala favorită o întâlnește pe Gabriela Ruse, una dintre jucătoarele care au impresionat în acest sezon, reușind să intre în top 100 WTA.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este pe aceeași parte de tablou cu Emma Răducanu, iar un posibil duel între cele două jucătoare este posibil în semifinalele competiției.

Fără spectatori în tribune la meciuri!

Meciurile de pe tabloul principal de la Transylvania Open încep luni. Însă, de azi au intrat în vigoare și noile restricții, astfel că toate meciurile se vor disputa fără spectatori în tribune.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a declarat că regretă acest fapt, spunând că eforturile organizatorilor au fost uriașe ca acest turneu să poată avea loc cu fani în tribune, respectând toate măsurile de securitate:

“Sunt fericită să fiu aici, la Cluj și să particip la Transylvania Open. Am văzut pe rețelele sociale că turneul arată foarte bine. Este mare păcat că nu vom avea spectatori în sală.

ADVERTISEMENT

Abia așteptam să mă întâlnesc cu fanii din România! Dar sunt fericită să mă întorc la Cluj, unde mă simt întotdeauna bine”, a spus Halep.

Zi de luni aglomerată pentru Halep! Şi-a programat încă un antrenament

În ceea ce privește duelul din primul tur de la Transylvania Open, Simona Halep a spus că va fi un duel dificil împotriva Gabrielei Ruse, jucătoare care a progresat mult:

“Era oarecum normal să joc cu o româncă pentru că suntem foarte multe și asta este o performanță foarte mare pentru tenisul românesc. Ea a avut un an extraordinar. Să intri în top 100 când ești la început e un lucru minunat. Joacă foarte bine, am jucat la dublu cu ea în America. Sper să fac un meci bun”, a spus Halep.

Simona Halep va avea o zi de luni aglomerată la Transylvania Open. Principala favorită şi-a mai programat un antrenament după amiază, pentru a se obişnui cât mai rapid cu suprafaţa. Meciul cu Ruse se dispută marţi.

  • 5 ani au trecut de la ultima participare a Simonei Halep în România
  • 30 de ani are Simona Halep

 

ADVERTISEMENT